Gazete Vatan Logo
Magazin Kalbim Ege'de Kaldı 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kalbim Ege'de Kaldı 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kalbim Ege'de Kaldı yine ekrana kilitledi. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kalbim Ege'de Kaldı dün akşam 6.bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Mustafa Zeliş'in peşini bırakmıyor. Peki 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalbim Ege'de Kaldı son bölümü ve dahası haberimizde...

Kalbim Ege'de Kaldı 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Mustafa, Zeliş’in Yaman’la çekip gitmesine engel olabilecek mi?

Zeliş ve Mustafa, köylüden kurtulalım derken öyle bir durum yaratırlar ki artık aşkları köylünün gözünde tescillenmiş olur. İlke ise ayıldığında içindekileri kusar ve bunları en olmayacak insan duyar.

Diğer yandan Cabbar’ın eve dönme çabaları devam ederken başına daha büyük dertler açılacak, işin içine Kürük Ali ve Gıpgıp Osman da girince paçayı kurtarması epey zor olacaktır.

Hem İlke’den hem de köylülerden kurtulan Mustafa ve Zeliş birlikte iyi vakit geçirirler. Ancak Zeliş, İlke’nin yokluğunda Yaman’a daha da yakınlaşır. Mustafa ise neden yaptığını kendisi bile bilmeden Zeliş’in peşine düşer ve onu kaybetmekten çok korkar.

KALBİM EGE'DE KALDI 6.BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Son bölümde neler oldu?

Zeliş, Yaman’ın İlke’ye olan duygularını öğrenmiş ve karaları bağlamıştır. Mustafa, Zeliş’le Yaman’ın arasını yapmak için yeniden kolları sıvar ve İlke’yi Yaman’dan uzaklaştırmak için plan yapar.

Ancak bir yandan da gönlü yavaş yavaş Zeliş’e kaymaktadır. Plan işlemeye başladığı andan itibaren işler karışmaya başlar. Bu sırada Iraz Nine bu evlilik işini iki aileyi barıştırmak için yaptığını ve eğer barışırlarsa mirasın yarısının ailelerin olacağını, yoksa mirası köylüye dağıtacağını Osman’a söyler.

Haberin Devamı

Bunun üzerine hummalı bir özür dileme faslı başlar.