Gazete Vatan Logo
Magazin Kalbim Ege'de Kaldı 13.bölüm fragmanında Mustafa, Zeliş'e evlilik teklifi ediyor!-izle

Kalbim Ege'de Kaldı 13.bölüm fragmanında Mustafa, Zeliş'e evlilik teklifi ediyor!-izle

Kalbim Ege'de Kaldı 13.bölüm fragmanı yayınlandı. Bu sefer Zeliş'e gerçekten aşık olan Mustafa, ona gerçek bir evlilik teklifi ediyor! Kalbim Ege'de kaldı heyecan ve aşk dolu 13.bölüm fragmanı ve ayrıntıları haberimizde.

Kalbim Ege'de Kaldı 13.bölüm fragmanında Mustafa, Zeliş'e evlilik teklifi ediyor!-izle

Kalbim Ege'de Kaldı 13.bölümde neler yaşanacak?

Mustafa, Yaman’ın Peşine Düşüyor. Yaman ise Mustafa ve Zeliş Aşkına Yeni Bir Engel Koyuyor.

Jandarmalar Yaman’ın ofisini basarak, Mustafa’ya yapılan silahlı saldırıdan dolayı Yaman’ı gözaltına almak isterler. Ancak Yaman bir yolunu bularak jandarmaların elinden kurtulur. Mustafa hastaneden taburcu olduğunda ilk işi gerçek katili, adalete teslim etmek olur.

Gerçek suçlu hapishaneyi boyladığında artık Zeliş’le Mustafa’nın arasında hiçbir engel kalmamıştır. Ama hiçbir şey düşündükleri gibi olmaz. Çünkü asıl tehlike yanı başlarındadır. Ve bu kez iki aşığın kurtuluşları neredeyse imkansızdır. Yaman, öldürücü yeni planını devreye sokmuştur.

Kalbim Ege’de Kaldı yeni bölümü ile Çarşamba akşamı saat 20.00’da Kanal D’de.

KALBİM EGE'DE KALDI 13.BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kalbim Ege'de Kaldı son bölümde neler yaşanmıştı?

Mustafa Vuruluyor. Herkes Perişan Oluyor.

Mustafa ile Zeliş arasındaki toz pembe aşk, acı gerçekle karşılaşır ve Mustafa, Zeliş’in Yaman’la nikah masasına oturduğu anlarda sırtından vurulur.

Haberin Devamı

Sevdiği adamın yanında olamayan Zeliş’in gerçeği görebilmesi için bunca kötülük olmalı mıydı? Zeliş’ artık gerçekleri görebilecek mi? Peki Zeliş’in sevgisi, Mustafa’yı hayatta tutmaya yetecek mi?