Gazete Vatan Logo
Magazin Kalbim Ege'de Kaldı 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalbim Ege'de Kaldı 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalbim Ege'de Kaldı 11.bölümde izleyiciler beklenmedik bir son ile karşılaştı. Mustafa ölecek mi? Merakla beklenen Kalbim Ege'de Kaldı 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalbim Ege'De kaldı 12.bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde.

Kalbim Ege'de Kaldı 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalbim Ege'de Kaldı 11.Bölüm'de; Mustafa’nın Yaman’ı gözaltına aldırmasından sonra Mustafa ile olan evliliğini sonlandıran Zeliş, bununla da kalmaz ve tam da Yaman’ın istediği gibi onun kucağına düşer ve Yaman’la evlenmeye karar verir. Bu olanlardan sonra her şey bitmiş gibi gözükse de asıl olaylar şimdi başlar. Mustafa, bu evliliğe engel olmaya çalışacaktır fakat hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Zeliş ve Mustafa, Yaman’a rağmen bir arada kalabilecek mi?
Kalbim Ege'de Kaldı 12.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Büyük heyecanla beklenen fragman yayınladığı anda haberimizde yer alacak.
Kalbim Ege'de Kaldı Bitiyor
Yaz sezonunda yayın hayatına başlayan ve teelvizyon izleyicisinin gönlünde kısa sürede taht kuran KANAL D ekranlarında yayınlanan ''Kalbim Ege'de Kaldı '' dizisinin final kararı alması hayranlarında derin bir hayal kırıklığına sebep oldu. Edinilen bilgiye göre KANAL D dizinin yapım şirketine yeni sezonda devam etmeyeceklerini belirtti. Dizi'nin 13. Bölüm ile final yapıp ekranlara veda etmeye hazırlandığı belirtiliyor. Sevilen dizinin bitirilme nedeni olarak ise İstenilen reyting seviyesine ulaşamaması gösteriliyor. Kalbim Ege'de kaldı dizisi yayınlandığı gün reytinglerde çoğu zaman zirve ortağı olsa da son yayınlanan bölümlerinde Çilek Kokusu dizisinin gerisinde kalmıştı. Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin başrolünde Alper Saldıran ve Oya Unustası gibi sevilen oyuncular yer alıyordu. Dizinin akibeti ile detaylı açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı