Gazete Vatan Logo
Magazin Kalbim Ege'de Kaldı 11.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Kalbim Ege'de Kaldı 11.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Kalbim Ege'de Kaldı 11.bölüm frgmanı yayınladı mı? Kalbim Ege'de kaldı 10.bölümde heyecan yine doruktaydı. Merakla beklenen Kalbim Ege'de Kaldı 11.bölüm fragmanı ve son bölümden detaylar haberimizde.

Kalbim Ege'de Kaldı 11.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Kalbim Ege'de Kaldı 10.bölümde neler yaşandı?

Mustafa, Zeliş ve Yaman denizin ortasında kalakalmışlardır. Kıyıya vuran tekneyi bulan Sahil Güvenlik alarm durumuna geçer ve aramalar başlar.

Çocuklarının kaybolduğunu öğrenen Gıpgıp’lar ve Kürük’lerde acılı bekleyiş başlar. Cabbar kimseyi dinlemez ve kız kardeşini aramak için kolları sıvar ancak kendi başını da derde sokar. Diğer yandan çocuklarını merak eden sadece Gıpgıp’lar ve Kürük’ler değildir elbette.

Köyün kibirli, öfkeli, zengin bir misafiri vardır; Yaman’ın annesi Müzeyyen. Müzeyyen oğlunun kaybolma acısını köylülerden çıkarmak isteyince olaylar iyice karışır. Oysa o sırada Mustafa, Zeliş ve Yaman bir kıyıya vurmuşlardır, iyilerdir. Ancak çıktıkları yer bir adadır.

Aralarında olan onca şeyden sonra Mustafa, Zeliş ve Yaman ıssız bir adada, bir arada kalırlarsa ne olur? Neler olmaz ki?

Kalbim Ege'de Kaldı 11.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Beklenen fragman yayınlandığı anada haberimizde yer alacak.

KALBİM EGE'DE KALDI 10.BÖLÜM TAMAMINI İZLE!

Haberin Devamı

“Kalbim Ege’de Kaldı” her Çarşamba saat 20:00'de Kanal D’de… Sakın Kaçırmayın!

Tekne yangınından sonra ortadan kaybolan ve bir adada ortaya çıkan Yaman, Mustafa ve Zeliş sonunda ailelerine kavuşuyor. Ümitlerini kesen aileler onlara kavuşmanın etkisiyle köyde adeta bayram havası esmeye başlıyor. İ