Gazete Vatan Logo
Magazin Kalbim Ege'de Kaldı 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Kalbim Ege'de Kaldı 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Kalbim Ege'de Kaldı son bölümüyle izleyiciyi adeta ekrana kilitledi. Heyecanın hız kesmediği Kalbim Ege'de Kaldı 9.bölümünün ardından yeni bölümde neler yaşanacağı büyük merak konusu oldu. Peki, Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde.

Kalbim Ege'de Kaldı 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Kanal D'nin sevilen dizisi Kabim Ege'de kaldı yayınlanan son bölümüyle izyecide gerilim dozu yüksek sorular bıraktı.

Yaman'ın teknesinde çıkan yangın büyük felakete mi sebep oluyor? Yaman, Zeliş ve Mustafa kurtulabilecek mi? Bu soruların cevabı Kalbim Ege'de kaldı 10.bölüm fragmanındaki karelerde yer alacak. Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, fragman yayınladığı anda haberimizde yer alacak.

Kalbim Ege'de Kaldı 9.bölümde neler yaşandı?

Zeliş tam da Mustafa’ya yaklaşıyorken Mustafa’yı beklenmedik bir şekilde başkasıyla görür. Kıskançlık krizi geçiren Zeliş ani bir kararla Yaman’ın teklifini kabul eder.

Köydeki erkekler Cabbar’ın hafızasını geri getirmek için uğraşırken, Halime’nin biricik nazik kocasını yine kaybetmeye hiç niyeti yoktur.

Zeliş ve Yaman tekneyle açılırken Mustafa onlardan uzak duramaz.

Kalbim Ege'de Kaldı, dün akşam yayınlanan bölümüyle korku dolu anlar yaşattı. Yaman, Zeliş'e daha yakın olabilmek için onunla başbaşa olabileceği bir plan yapıyor ve tekneyle açılıyorlar. Onlardan gizlice tekneye giren Mustafa, Zeliş'i korumak için bir süre saklansa da çok geçmeden ortaya çıkıyor. Ancak teknede çıkan yangın bir anda paniğe sebep oluyor.

Haberin Devamı

KALBİM EGE'DE KALDI 9.BÖLÜM TAMAMINI İZLE

GENEL HİKAYE

Zeliş ve Mustafa birbirine tamamen zıt iki kutup olsa da çok önemli bir ortak noktaları vardır, o da Iraz Nene’dir. Iraz Nene, 1970 Yılı Gediz Depremi’nde iki tane kız çocuk evlat edinir. Kızları büyüyünce iki delikanlı ile evlendirir. Ancak iki bacanak, günün birinde birbirlerine düşman olurlar. Nedeni ise paradır. Iraz Nene’nin bu düşmanlığa son verecek bir fikri vardır; bu, iki düşman ailenin çocukları olan Zeliş ve Mustafa’nın evlenmesidir. Iraz Nene, böylece tüm mirasını da Zeliş ve Mustafa’ya bırakacaktır. Formalite evliliği yapan Zeliş ve Mustafa, başlarda boşanmak için ellerinden geleni yapsalar da zaman geçtikçe ikili arasında başlayan aşk, her şeyin gidişatını bir anda değiştirecektir.

Yapım: Limon Film

Yapımcı: Hayri Aslan

Uygulayıcı Yapımcı: Faruk Uçan

Haberin Devamı

Yönetmen: Ömer Uğur – Eray Koçak

Senaryo: Gül Abus Semerci

Görüntü Yönetmeni: Tolga Çetin

Sanat Yönetmeni: Gizem Şahin

Müzik: Volkan Akmehmet – İnanç Şanver

OYUNCULAR

Alper Saldıran (Mustafa), Oya Unustası (Zeliş), Eren Hacısalihoğlu (Yaman), Celile Toyon (Iraz Nene), Şerif Erol (Osman Gıpgıp), Aslı Omağ (Hatice Gıpgıp), Şebnem Doğruer (Emine Kürük), Serhat Özcan (Ali Kürük), Süha Çağrıcı (Hakan Gıpgıp), Nehir Akkoç (Meryem Gıpgıp), Lemi Filozof (Cabbar Gıpgıp), Neşem Akhan (Halide Gıpgıp), Yeliz Akkaya (Fatmanaz Kürük), Selin İleri (Elifsu Kürük), Özge Sarıtaş (Naile), Leyla Göksün(Filiz), Onur Özaydın (Erdinç), Ceylin Yüksek (Gülüş), Yağız Yeşiltepe (Rıza), Atilla Karagöz (Muhtar), Deniz Yağcı (Kahveci Mahmuh), Yiğit Pembe (Memoş), Yiğit Gültekin (Çaycı)