Gazete Vatan Logo

Kahreden tesadüf! Çarptığı kişi...

AYDIN’ın Nazilli İlçesi’nde, virajda savrulup karşıdan gelen ciple çarpışan motosiketin sürücüsü yaralandı. Kazaya karışan cip ve motosikletin sürücüleri amca çocukları çıktı.

Nazilli’de yaşayan 45 yaşındaki Hasan Ekşi, incir bahçesine gitmek için dün saat 08.30’da 09 LS 582 plakalı cipiyle yola çıktı. Bağcılı Mahallesi, Kurusekiz Mevkisi’ne gelen Ekşi, virajda, karşıdan plakasız bir motosikletin geldiğini farkedip, kaçmaya çalıştı. Ancak, kazaya engel olamadı. Çarpışmanın etkisiyle devrilerek sürüklenen motosikletin sürücüsü 17 yaşındaki Ümit Ekşi, yaralandı. Kazanın ardından aracından inip, yardım için yanına gittiği motosiklet sürücüsünün amcasının oğlu olduğunu farkeden Hasan Ekşi, şoke oldu. Kuzenin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, motosiklet sürücüsü Ekşi’nin iki bacağında kırık olduğunu tespit etti. Nazili Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ekşi’nin buradaki kontrollerinde iç kanama tespit edilip, ameliyata alındı. Ekşi’nin ameliyatta karaciğer ve dalağının bir kısmı alındı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Ekşi’nin kanaması durdurulamayınca, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevki yapıldı. Cip sürücüsü Ekşi, hastanede kuzeninin başından bir an olsun ayrılmadı.

Haberin Devamı

"AİLEDEN DOKTORLARA TEPKİ"

Durumu ağır olan oğlu Ümit’in hastaneye yatırıldıktan 10 saat sonra, ambulans helikopter yerine kara ambulansıyla İzmir’e sevk edilmesine tepki gösteren baba Zeycan Ekşi, "Başka yerde olsa gece görüşlü helikopterle sevki yapılırdı" dedi. Güçlükle ayakta duran anne Fadime Ekşi ise tek evladı olan Ümit’in kurtulması için dua edip, gözyaşı döktü.

Kazadan sonra şikayetçi olunmaması nedeniyle cip sürücüsü Hasan Ekşi ifadesinin ardından serbest bırakılırken, jandarma soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Öte yandan, kaza yapan iki kuzenin ehliyetlerinin olmadığı belirlendi.