Gazete Vatan Logo

Kahramanları ayağa getirdi!

Ar-Ge’ye önem verdiklerini belirten Hakan Çanta Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Hacısoyu, çocuklar için sevdikleri çizgi kahramanların yer aldığı sağlıklı ayakkabılar ürettiklerini anlattı.

Kahramanları ayağa getirdi!

Fenerbahçe’den Minions’a, Barbie’den Hello Kitty’ye, Spider Man’den Frozen’a birçok markanın çantada Türkiye Distribütörü olan Hakan Çanta, Çin’deki üretimini Türkiye’ye kaydırdı. Ayakkabı ve çantaya getirilen ek vergiden sonra yüzde 80’ini Çin’de yaptırdığı üretimin tamamını Türkiye’de yapmaya başlayan şirket, yarattığı yeni istihdamla da öne çıktı. Hakan Çanta Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Hacısoyu, “Daha önce üretimin sadece yüzde 20’sini Türkiye’de yapıyorduk. Vergiden sonra Çin’de üretimi bitirdik” dedi.

Hacısoyu, Gigi by HKN markasıyla ayakkabıda iddialı olduklarını da anlattı. Hacısoyu, “Hakan Çanta, Gigi by HKN markası altında yer alan yüzlerce alternatif renk ve model ayakkabı modelleri ile ayakkabı koleksiyonunu her yıl daha da büyütüyor. Ar-Ge’ya büyük önem veriyoruz. Yeni dönemde daha fazla Gigi ürünleri ile ön planda olacağız. Çocuk anatomisine uygun, sağlık ve kaliteye büyük önem veren çocuk ayakkabıları ile en tercih edilen markalar arasındayız ve bu başarımızı sürdürmek için yatırımlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yeni sezon ürünlerine de değinen Hacısoyu, şöyle devam etti: “2016 ilkbahar/yaz koleksiyonunda renklilik ve çeşitlilik ön planda. Çocuklarımızın ayaklarının konforu için geliştirilen özel iç taban yapısı ile rahatlığı moda ile buluşturan Gigi ayakkabılar, yaz döneminin vazgeçilmezi oldular. Modayı yakından takip eden, trend belirleyici bir rolü olan Gigi by Hkn, parmak arası terlikleri, sandaletleri, babetleri ve keten ayakkabıları en sevilen çizgi karakterlerle buluşturuyor.”