Gazete Vatan Logo

Kahramanlar selam durdu

Çocukluk kanseri nevroblastomayla mücadele eden 6 yaşındaki Bradley, geçtiğimiz hafta trajik bir şekilde öldü. Cennetten bir cenaze töreni için büyük kalabalıklar Blackhall Colliery köyü Country Durham’da toplandı.

Kahramanlar selam durdu

6 yaşındaki Bradley’in futbol kahramanı Jermain Defoe, törene katılmak için sezon öncesi antrenmanı yarım bıraktı. Aile, taraftarlardan Bradley’in futbolu sevmesini hatırlamak için cenaze töreninde forma giymelerini istediler. Çocukluk kanseriyle cesurca savaştı ve Sunderland’lı forvet Jermain Defoe ile kurduğu dostluk, dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarlarının yüreklerine dokundu. Bradley’in tabutu, camlı bir arabayla törene getirildi, Bradley’nin sevdiği Sunderland futbol takımının renklerinde iki beyaz at tarafından çekildi. Batman, Örümcek Adam ve Kaptan Amerika’nın da aralarında bulunduğu Bradley’in en sevdiği süper kahramanlarından oluşan grup tabut aile ve arkadaşlar tarafından St Joseph’in kilisesine taşınırken selam verdi.

Tabutu Işık Stadı, son aylarda bir maskot olarak futbol sahası ile süslendi. Bradley’in annesi Gemma Lowery, “Yeniden buluşacağız - süper kahramanımız gökyüzünde” yazan bir şiir okudu. Defoe, İngiltere gömleklerinden birinin arkasındaki ‘Bradley 6’ ile duygusal hizmete girdi.

Haberin Devamı