Gazete Vatan Logo
Magazin Kahkakaya boğan soru!

Kahkakaya boğan soru!

Ödül töreninde bir araya geldiler

Türkiye'de ilk kez düzenlenen Woman to Watch Ödül Töreni; marka, pazarlama, reklam ve medya dünyasının kadın liderlerini belirledi.

KAHKAHAYA BOĞAN SORU

Gecede ödül alan 15 kişi arasında Gülse Birsel ile Nil Karaibrahimgil’de vardı. Ödül aldıktan sonra kendisine yöneltilen soruyu yanıtlayan Gülse Birsel, “Nil’e soru sormak istiyorum” dedi. Gülse Birsel, Nil Karaibrahimgil’e dönerek, “Nil neden müzik?” diye sordu. Birsel'in sorusu, Beyaz Show'a katıldığı hafta Sinan Akçıl için hazırlanan ve izleyici kahkaya boğan skeci anımsattı. Önce kahkaha atan Karaibrahimgil, “Valla ne diyeceğimi bilmiyorum. Neden müziğe cevap verilemedi. Daha önce soruldu. Onun cevabı bende de yok” diye cevap verdi.

EYLÜL'DE EKRANLARDA

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Gülse Birsel, dizinin beş bölüm sonra sona ereceğini ve eylül ayında yeniden ekranlarda olacağını söyledi. Birsel, Beyaz için, “Beyaz sete ilk bölümden beri harikulade uyum sağladı. Harika bir jön komik. Biz uyum sağlamadığını görmedik” diye konuştu.

OYUNCULUĞU BECEREMİYORUM

Oyunculuk tekliflerine sıcak bakmayan Nil Karaibrahimgil ise, “Kendimi oyunculukta düşünemiyorum. Beceremiyorum” şeklinde konuştu. Karaibrahimgil, yaz aylarında single çıkarmayı planladığını belirtti.

Haberin Devamı