Gazete Vatan Logo

Kağıttan yıldızlar birer birer buruştu

TV yarışmalarıyla bir anda şöhret olanlar, eski yaşamlarına bile dönemiyor. Şov dünyasında başarısız olan ’sabun köpüğü’ şöhretlerin çoğunun adı Bayhan gibi, kötü olaylarda anılıyor

Ata uyuşturucudan öldü
’Gelİnİm Olur musun’ yarışmasının en tartışma yaratan ismiydi Ata Türk. Semra Hanım, oğlunu yere göğe sığdıramıyordu. Rekor kıran reyting oranları ve halkın gündemine oturmalarıyla Ata da Semra Hanım da şöhretin baş döndürücülüğüne kapıldı. Ancak yarışmadan çıktıktan sonra ikisinin de yüzüne kimse bakmadı. Ata, menajer olma hevesiyle gittiği Adana’da küçük bir otel odasında ölü bulundu. Yapılan otopside yüksek dozda uyuşturucu aldığı belirlendi. Semra Hanım da kanal kanal gezdiği günlerden çok uzakta Gaziosmanpaşa’daki evinde yaşamına devam ediyor.

ŞÖHRET HEVESİ SONU OLDU
Ata, yarışmada yakaladığı şöhreti gerçek hayatta da sürdürmek istedi. Ancak bu kolay yoldan şöhret olma hevesi, onun sonunu hazırladı.

BBG Hülya fuhuş kurbanı
Bir şirkette Genel müdür asistanlığı yaparken, Biri Bizi Gözetliyor’un ilk serisine katıldı Hülya Yamanoğlu... Yarışmadan sonra sunuculuk, yazarlık, oyunculuk gibi işler yaptı ama hiçbirinde başarılı olamadı. İki çocuk annesi olan Yamanoğlu, geçen yıl Barbie Operasyonu’nda gözaltına alındı.

İkisi de ruh hastası oldu
Gelin-kaynana yarışmalarından çıkan bir başka ’sabun köpüğü şöhret’ ise Tülin- Caner çifti... Programdaki kavgaları onları magazin gündeminin tepesine oturttu. Yarışmadan sonra günde en az 3 televizyon programına çıktılar... Ne evlendiler ne ayrıldılar... Bir dönem sabah programının vazgeçilmez isimleri arasındaydılar. Ancak geçici şöhret önce Tülin’in psikolojisini bozdu. Genç kız, Eskişehir’de bir süre hastanede yatarak psikolojik tedavi gördü. Caner ise gece kulüpleri önlerinde çıkardığı kavgalar ve katıldığı bir sabah programında kafasında bardak kırarak, ruh sağlığının ne kadar bozulduğu gözler önüne serdi.

Gece kulüplerinde çalışıyor
Abidin’in birinci olduğu ilk Popstar yarışmasında Firdevs de ikinci sıraya yerleşmişti. Ancak ilk albümün ardından unutuldu... Şimdi Ankara’da küçük bir gece kulübünde sahneye çıkıyor. “Yarışmadan sonra herkes bir yana savruldu. Ekmeğimi taştan çıkartıyorum” diyor.

Popstar olamadı Ankara’ya döndü
Türkiye’nin ’Popstar yarışması’ kavramıyla tanıştığı ilk serinin yıldızıydı Abidin Özşahin ... Tarkan’a benzerliğiyle kısa sürede şöhret oldu ama albümü satmayınca, İstanbul’da kalamadı ve Ankara’da sahneye çıkmaya başladı.

Pavyonda sahneye çıkıyor
Kaynana Semra Hanım tarafından ’istenmeyen gelin’ olarak tanınan Sinem Umaş, ’Gelinim Olur musun?’ yarışmasından sonra albüm yapmak için kolları sıvadı. Albümünü çıkardı ancak, başarılı olmayınca unutuldu. Şöhret hayalleri kuran Sinem, yavaş yavaş pembe dünyadan çıkıp hayatın gerçek yüzüyle karşılaşmaya başladı. Fuhuş operasyonu ’Barbie’de ismi geçince hayalleri iyice suya düştü. Şimdi 3’üncü sınıf barlarda sahne alıyor.

Polisle çatışan otodan Popstar Bayhan çıktı!
Kadıköy’ün en işlek yerlerinden olan Rıhtım Caddesi’ndeki çatışma, önceki gece 02.55 sıralarında meydana geldi. İçinde 4 kişinin bulunduğu otomobilden rastgele ateş edildiğini gören Kadıköy’de görevli devriye ekipleri, ’dur’ ihtarında bulundu. Ancak otomobil kaçınca amansız takip başladı. Yakalanacaklarını anlayan sürücü Acıbadem’de polislere ateş açtı. Polis de karşılık verince çatışma çıktı. Sürücünün ayağından yaralanmasıyla otomobildeki 4 kişi teslim oldu. Polisler otomobildekilerden birinin Popstar Bayhan olduğunu anlayınca şoke oldu.

Esrar ve iki silah
Bayhan’ın yanında babası Selahattin Gürhan da vardı. Yapılan incelemede 3 ayrı suçtan arandığı ve 140 promil alkollü olduğu anlaşılan sürücü Ergun Turan’ın yanı sıra Bayhan ile babası ve araçtaki diğer arkadaşları Ramazan Aysan gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada da bir miktar esrar ile biri kurusıkı, diğeri kurusıkıdan bozma, bilya atar iki tabanca bulundu. İddiaya göre otomobildekiler, olaydan önce Üsküdar’da bir barda içtiler. Ancak grupla eğlendikten sonra evine giden arkadaşları Kaymakam Koş, “Biz bira içtik. Ama Bayhan alkol almaz” dedi.

CİNAYETTEN SABIKALIYDI
Bir zamanlar stüdyoda çekilen fotoğraflarıyla yıldızlığa aday olan Bayhan, yakalandığında çökmüş bir haldeydi. Bayhan’ın amcasının oğlunu öldürmekten hapiste yattığı da Popstar yarışması sırasında ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı