Gazete Vatan Logo

Kağıthane'de araç sahibi dehşet saçtı

İstanbul Kağıthane'de işyeri önünde park etme meselesi yüzünden çıkan kavgada kızgın sürücü etrafa ateş açtı. Mağaza çalışanları şahıstan otomobilini dükkanın önünden kaldırmasını istediklerini belirtti. Otomobilini kaldırmamakta ısrarcı olan şahısla çalışanlar arasında itiş kakış yaşandı

Kağıthane'de araç sahibi dehşet saçtı

Yaşanan karmaşanın ardından otomobil sahibi uzaklaşarak evine gitti. Görüntülerde evde bulunan silahını alan otomobil sahibi dükkana gelerek rastgele ateş etmeye başladığı görülüyor. Silahıyla mağaza girmeye çalışan şahıs çevredeki vatandaşlar tarafından engellenmeye çalışılıyor. Vatandaşların çabalarına rağmen ateş etmeye devam eden şahsın silahından çıkan kurşun mağaza çalışanın kafasını sıyırarak duvara isabet ediyor.


Başını eğerek kurşundan kurtulan mağaza çalışanı büyük bir şok yaşadığı görülürken, Bir süre daha ateş etmeye devam eden Alaattin C. isimli şahıs kurşunların tükenmesi üzerine olay yerinden kaçıyor. Yaşanan silahlı saldırının ardından Alaattin C.’nin yakınları olduğu ifade edilen vatandaşlarla çalışanlar arasında bir süre daha gerginlik yaşanıyor.

İddiaya göre Alaattin C.’nin yakınları olay yerindeki kovanları toplayarak bölgeden uzaklaştı. Yaşana olaylara sebebiyet veren otomobil ise bir vatandaş tarafından kaldırılarak başka tarafa alınıyor.


“MERMİNİN BİRİ ARKADAŞIMIZIN BAŞINI SIYIRDI”

Haberin Devamı

Yaşanan silahlı saldırının ardından büyük bir şok yaşadıklarını ifade eden Tacettin Şahin, “Sabah arkadaşı gönderdim. Aracını kaldırmasını için haber verdik. Malları indiremiyoruz, trafik aksıyor dedik. Tamam demiş ancak gelmedi. Bunun üzerine birkaç kez daha haber verdik. Saat 16.00 olmuştu geldiğinde. Arabasını çekmesini rica ettik. Araçlarımız giriş çıkış yapamıyordu. Ufak bir tartışma oldu. Ben size soracağım diyerek evine gitti. Ardından silahıyla gelerek hepimizi mermi yağmuruna tuttu. Arkadaşımızın birinin kulağının yanından geçti mermi. Allah’tan eğildi. Eğilmeseydi, beyninden vuruluyordu. Korkudan bayıldı arkadaş, zor sakinleştirdik. Silahtan çıkan kurşunlar dükkana, arabalarımıza, yan tarafta bulunan kahvehaneye denk geldi’’ diyerek yaşadıkları korku dolu anları anlattı.

SALDIRIYLA İLGİLİ ÇALIŞMA BAŞLATILDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaşanan saldırıyla ilgili çalışma başlattı. Cadde üzerinde bulunan güvenlik kameralarını inceleme altına alan ekipler silahlı saldırgan Alaattin C. isimli şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmasının ardından saldırgan kısa bir süre sonra yakalanarak Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Emniyette yapılacak işlemlerin ardından Alaattin C.’nin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Haberin Devamı