Gazete Vatan Logo
Magazin Kadir’i anlatacak kelime bulamıyorum

Kadir’i anlatacak kelime bulamıyorum

Neslihan Atagül Doğulu, eşi Kadir Doğulu hakkında konuştu: “Büyük ihtimalle Kadir’i anlatacak bir kelime bulamam. Hissettiklerimi anlatacak doğru kelimeler bence herhangi bir dilde yok!”

Kadir’i anlatacak kelime bulamıyorum

Türkiye’nin en çok takip edilen çiftlerinden olan Kadir-Neslihan Doğulu, Marie Claire dergisine konuk oldu. Verdikleri röportajda birbirlerini anlatan ikili, samimi açıklamalarda bulundu.

Neslihan’ı 3 kelimeyle anlatır mısın?

Kadir: Derin, dişi ve gelecek.

Kadir’i 3 kelimeyle anlatır mısın?

Neslihan: Eril, vicdanlı, aşk.

Stresli olduğu zaman Neslihan...

K: Stresli olduğu zaman sabırsız olur. Ama onun da çok güzel üstesinden gelir. Farkındalığı artar. Çözüm odaklı hareket eder ama biraz sabırsız olduğu için o stres kat sayısı bazen artar.

Peki hemen ardından sakinleşmek için ne yapar?

Birçok defa bana sarıldığını biliyorum. O da yöntemlerinden biridir herhalde.

Stresli olduğu zaman Kadir...

N: Kadir bu konuda benim tam tersimdir. Bazen o stresi çok fark ederim, bazen de kendini tamamen kapatıp enerjisini dışarı hiç yansıtmaz. Genellikle böyle anlarda benim etkilenmememi sağlar. Onun stresli olduğunu düşündeli halinden anlarım. Yakıp yıkmaz, sadece oturup düşünür. Kadir genel anlamda sakin biridir zaten. Çok enerjiktir ama sakindir de... Benim de enerjimi genelde Kadir yükseltir.

Haberin Devamı

Neslihan mutlu olduğu zaman nasıldır?

K: Şarkı söyler. O mutluluğun herkese sirayet etmesi için elinden geşeni yapar. Genelde de mutludur. Evde hep şarkı söyler. Daha çok neşelidir aslında, mutluluğu da oradan kaynaklanır.

Kadir mutlu olduğu zaman nasıldır?

N: Mutluluk bence daha çok geçmişe dayalı bir şey. Yani bana göre mutluluk anda olan bir şey değil de, daha önce yaşadıklarımızla alakalı. Kadir de hep mutlu bir insandır. Hep benim enerjimi yükseltir. Kadir, aslında benim hayatımda hep dengedir.

Neslihan’ın gizli bir yeteneği var mı?

K: Neslihan çok yeteneklidir. Her ne kadar kendisini öyle adlandırmasa da ressamdır. Bununla ilgili akademik bir eğitimi yok fakat üzerine gittiği zaman harika işler çıkarıyor. Seramikle de ilgileniyor. Mesela, bunu kimse bilmez. Eğitimini de almaya başladı. Ev için kahve fincanları falan yaptı.

Kadir’in gizli bir yeteneği var mı?

N: Kadir zaten her konuda çok yeteneklidir. Ahşap oyuyor, masa falan yapabiliyor mesela. Çok iyi ata biner. Hatta en son atın üzerinde voltij yaptı. Boks da yapıyor. Tamir gibi yetenekleri de var. En son bir bağlama aldı. Bir haftada nasıl çalınacağını çözdü. Gitar ve biraz piyano da çalıyor. Ayrıca çok da iyi yemek yapar. Zaten bu konuda eğitimi de var. Yani Kadir her şeyi yapabiliyor.

Haberin Devamı

Neslihan trafikte en çok neye sinirlenir?

K: En çok trafik kurallarına uymayanlara sinirlenir. Hız limitini aşanlara, sol şeridi fütursuzca kullananlara sinirlenir. Kendisi orta şeritçidir. Çok iyi şofördür bu arada.

N: Araba kullanmayı Kadir öğretti. O yüzden iyi şoförüm. Kadir genellikçe sol şeritçidir.

Neslihan sabah insanı mıdır?

K: Çok öyle olduğunu söyleyemem ama bana ayak uyduruyor diyebilirim.

Kadir sabah insanı mıdır?

N: Kadir sabah yataktan kalkar kalkmaz suyunu içer, kahvesini yapar. Köpeklerle ilgilenir, müzik açar. Gayet enerjiktir. Gider kahvaltı hazırlar. Sürekli aktiftir. Peki ben nasılım? Beni öper, aşağı gider, bir şeyler yapar ve geri gelir... Ben hala bıraktığı gibiyim.

Haberin Devamı

Ayaklarımız yere basmadı

Kadir düğünde nasıldı?

N: Büyük ihtimalle Kadir’i anlatacak bir kelime bulamam. Hissettiklerimi anlatacak doğru kelimeler bence herhangi bir dilde yok.

Peki, düğünde Neslihan nasıldı?

K: Bir insanların gördüğü Neslihan vardı, bir de kocası olan insanın gördüğü... Güzel bir dünya yarattı ve o dünyada ayaklarımız yere basmadı. Unutmamak dileğiyle.