Gazete Vatan Logo
Magazin Kadir Doğulu Sevdam Alabora ile yeniden ekranda!

Kadir Doğulu Sevdam Alabora ile yeniden ekranda!

Fatih Harbiye dizisinin yakışıklı baş rolü Kadir Doğulu yeni dizisi Sevdam Alabora ile çok yakında ATV ekranında. Sevdam Alabora ilk fragmanını yayınlayarak hayranlarının merakını giderdi. Kadir Doğulu'ya yeni dizisi Sevdam Alabora'da Kurt Seyit ve Şura'dan tanıdığımız Elçin Sangu eşlik edecek.

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat hikayesini yazacağı Sevdam Alabora dizisinin yayın kanalı belli oldu. Alabora dizisi Atv ekranlarında renk bulacak.

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın ana hikayesini yazacağı başrollerinde Kadir Doğulu, Elçin Sangu ve Mustafa Avkıran‘ın yer alacağı diziye Haziran Gecesi, Aşk ve Ceza, Sıla ve son olarak Güneşi Beklerken dizisinde rol alan Gökçe Yanardağ dahil oldu. Alabora dizisinin yayın günü merakla beklenirken diziden ilk tanıtım fragmanı geldi.

SEVDAM ALABORA İLK FRAGMANI

Kadir Doğulu Kimdir?
Kadir Doğulu 19 Nisan 1982 Mersin, Türkiye doğumlu oyuncu. Müzisyen ve modacı olan Kemal Doğulu'nun kardeşidir.
İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa adım atmış oldu. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve FOX'ta başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanan Fatih-Harbiye adlı dizide Macit rolünü canlandırdı.
Elçin Sangu Kimdir?
Elçin Sangu 11 Temmuz 1988 yılında İstanbulda dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimine Mersin Üniversitesi Oprea bölümünü okuduktan sonra mezuniyet sonrası 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü burslu bir şekilde kazanmıştır.
Müzik ile ilgili olduğu için bu dönem kısa bir süre sonra okulunu yarıda bırakmıştır.
Sangu Sahne tozu tiyatrosunda eğitimler aldıktan sonra dizilerde rol almaya başlamıştır. İlk olarak ise dikkatleri Fox Tv ekranlarında oynanan Bir Aşk Hikayesi dizi ile olmuştur. Son olarak da Kurt Seyt ve Şura dizisinde rol almıştır.

Haberin Devamı