Gazete Vatan Logo
Magazin Kadınların gücünü gösterdik

Kadınların gücünü gösterdik

Ablası ile sahibi olduğu La Plaj’da sahne alan Hadise, yaz sezonunu değerlendirdi. Hadise, “Bu yaz ablam Hülya, ben, Demet (Akalın) ve Gülşen ile La Plaj’da işler yaptı. 4 kadın gücünü birleştirdik” dedi

Kadınların gücünü gösterdik

Hadise ablası Hülya Açıkgöz’ün sahibi olduğu Bodrum Yalıkavak’daki La Plaj’da sahneye çıktı. Şarkıcı, “Bu sahnede istediğim gibi giyinebildiğim için çok rahatım. Çünkü normal sahnemde dansçılarım ve koreografim olduğu için bu şekilde giyinemiyorum” dedi. Hadise La Plaj hakkında ise “Benim için bu sene beach’lerin kraliçesi ablam. Biliyorsunuz bu ablamın işi, onun emeği ve gücü. Ben de tabii ki kardeşi olarak onun yanında olmayı seviyorum. Benim ismim işin içinde olunca tabii ki küçücük bir olay büyütülebiliyor. Her mekan gibi ablamın mekanı da sorunlar yaşadı ama en önemlisi sonuç. Ablama her zaman, ‘Güçlü bir kadınsın ve her zaman sorunların içinden güçlü’ çıkabiliyorsun derim. Biz de bu yaz Demet, Gülşen, ben ve Hülya; 4 kadın gücünü birleştirdik” şeklinde konuştu.

DEMET’İN YANINDAYIM

Hadise evine haciz geldiği için zor günler geçiren Demet Akalın’ın içinse, “Demet’le her gün yazıştık. Hepimiz zorluklar yaşıyoruz ve yaşayabiliriz. Böyle anlarda birbirimize destek olmalıyız. Ben onun yanındayım, o da bunu hissediyor bence. İnşallah bu karanlık günler de geçecek” dedi.

Haberin Devamı