Gazete Vatan Logo
Magazin Kadınların cesaretiyle umutlanıyor

Kadınların cesaretiyle umutlanıyor

Hande Doğandemir, Hollywood’da kadınların taciz karşıtı protestoları hakkında konuştu: “Artık bir şeyler sesli ifade ediliyor ve kadınların bu cesareti beni umutlandırıyor”

Kadınların  cesaretiyle umutlanıyor

Şu sıralar ‘Kaybedenler Kulübü Yolda’nın vizyonu için gün sayan Hande Doğandemir, Instyle dergisinin mart sayısına kapak oldu. Dergiye samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, şunları söyledi:

- Kaybedenler Kulübü’nün ikincisinin çekileceğini öğrendiğimde çok heyecanlanmıştım. Öncelikle Nejat’la karşılıklı oynadık ve bu benzersiz bir duyguydu. Tüm ekip harikaydı, çok güzel bir deneyimdi.

- Doğru işi beklemeyi tercih ediyorum, hiç acelem yok. Ara vermişim gibi görünebilir ama bu özellikle verilmek istenen bir ara değil, sadece doğru işi beklemekle ilgili. Her an ekranda olmak gibi bir kaygım yok.

- Zayıflamasıyla ilgili; “Pilates ve yürüyüş yapıyorum. Özel bir hocayla birlikte çalışıyorum. Dans ediyorum, hareketli olmaya çalışıyorum. Saçlarıma her zaman özen gösteriyorum. Cildimi temiz tutuyorum, çünkü bolca makyaja maruz kalıyoruz. Doğal ürünler kullanmaya çalışıyorum.

- Hollywood’daki taciz karşıtı prostestolarla ilgili; “Artık bir şeyler sesli ifade ediliyor ve kadınların bu cesareti beni umutlandırıyor. Kadın her zaman ikinci sınıf vatandaş. Bunun okumakla, kültürel yapıyla lakası yok. Hollywood’da gıptayla izlediğimiz kadınlar bile bunu söylüyorsa kadının toplumdaki yerinde ciddi bir problem var diyebiliriz.

Haberin Devamı

- Beni hayatta en iyi tanıyan kişi annem.

- Şimdi yola çıkarsam gideceğim yer Tayland. Seyahat etmeyi çok seviyorum, fotoğraf çekmeye özel bir ilgim var. Bir fotoğraf koleksiyonum var, ileride onunla ilgili bir şeyler yapmak istiyorum.