Gazete Vatan Logo

Kadınlarda saç ekimi artık daha etkili

Kadınlarda saç ekimi artık daha etkili

Este Medica’nın sahiplerinden Duygu Koşan kadınlara ektikleri saçlarda prp ve mezoterapi sayesinde çok daha başarılı sonuçlar almaya başladıklarını söylüyor.

Saç ekimi erkek ya da kadınların saç dökülmesi kabuslarına, en etkili yöntem olarak çok uzun yıllardır başvurulan ilk çare. Özellikle erkeklerde kadınlara nazaran çok daha etkili olan saç ekimi, son yıllarda ilerleyen her şey gibi çok daha gelişti. Daha önceden kullanılan saç ekimi yöntemleri yerini yeni tekniklere bırakarak, çok daha fazla greft ekilmesini sağladı.

Bütün bu yeni uygulanan tekniklerin ışığında saç ekiminde, kadınlara ekilen saçlarda geçmiş yıllara oranla greft sayısı arttı. Bu yüzden elde edilen sonuçlar çok daha başarılı olmaya başladı. Este Medica’nın sahiplerinden Duygu Koşan konu ile alakalı şunları söylüyor: “Kadın hastalarımıza ektiğimiz saçlar artık çok daha başarılı sonuçlar vermekte. Erkek hastalara saç ekilirken prp yapıyoruz. Daha sonrasında bir aylık bir zaman sonra tekrar prp uyguluyoruz. Ve 3 ay sonra yine prp mutlaka yapıyoruz. Ve arada mezoterapi de yapıyoruz. Bunun haricinde başka bir tedavi uygulamıyoruz.

Haberin Devamı

Fakat kadın hastalarımızda durum çok daha, farklı. Kadınlarda saç ekiminden sonra çeşitli tedavi yöntemleri uyguluyoruz. Bu yöntemlerden bir tanesi yine prp ve mezoterapi diğerleri ise saç için geliştirilmiş tabletler ve spreyler. Bu yöntemler en az bir yıl bayan hastalarımıza saç ekiminden sonra düzenli bir şekilde uygulanmaktadır. Bir yıldan sonrada yine 3 yada 4 ayda bir saç kürleri ile ekilen saçlar desteklenmektedir. Bütün bunların sonucunda ömür boyu size eşlik edecek kendi saçlarınız, çok daha sağlıklı bir kök yapısı kazanır. İnsanların en büyük sıkıntısı olan saç dökülmesi, artık kabus olmaktan çıkmak üzere.”