Gazete Vatan Logo

Kadın fragman | Kadın dizi 78. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Arif mi vuruldu?

Kadın dizisi 77. son bölümüyle FOX TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Şerif Erol, Seray Kaya, Ece Özdikici ve Feyyaz Duman’ın yer aldığı dizinin son bölümünde; Yılbaşı telaşına giren herkes mutlu bir yıl geçirmek umuduyla birbirlerine hediye alır. Tam yılbaşına girecekleri an ise gelen bir ses ile tüm dünya başlarına yıkılıe. Peki, Kadın 78. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kadın 77. Son bölüm izleme linki…

Kadın fragman | Kadın dizi 78. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Arif mi vuruldu?

Kadın 77. son bölümü dün akşam ekranlara geldi. Heyecan dolu bir bölüm daha geride kalırken, gelen silah sesi yeni bölüm merakını arttırdı. Yılbaşı için hazırlıklar yapılırken, gelen silah sesi büyük panik yarattı ve Arif ya da Şirin'in vurulmuş olabileceği ihtimalini akıllara getirdi. Peki, Kadın 78. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KADIN 78. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kadın yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

KADIN FRAGMAN

KADIN 77. SON BÖLÜM İZLE

KADIN 77. BÖLÜMDE NE OLDU?

Enver’in evde bulduğu silahı apar topar denize atmak için yola çıkan Arif ve Bahar bunu başardıklarını düşünürler. Ama Şirin yine yapacağını yapmış ve silahı başka bir paketle değiştirerek yanına almıştır. Bu olay Şirin’in yine aklında bir kötülük olduğunu düşündürse de silahı almasındaki gerçek neden nedir? Arif ve Bahar'ı tüm olan olaylar daha da yakınlaştırmaya başlar.

Yılbaşı telaşına giren herkes mutlu bir yıl geçirmek umuduyla birbirlerine hediye alır. Tam yılbaşına girecekleri an ise gelen bir ses ile tüm dünya başlarına yıkılacaktır.

Haberin Devamı

Şirin'in söylediklerinden sonra daha fazla para almak için Arda'yı yanına almaya çalışan Dursun hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır. Daha önce eline hiç silah almayan Enver'in Arda'yı vermemek için Dursun'u tehdit etmesi herkese büyük bir şok ve korku yaşatır.

Bahar'a aldığı kolyeyi tekrar onun boynunda görmesi ise Arif'i mutlu etmiştir. Bahar için uzun zaman sonra bir şeylerin değiştiğini hisseden Arif bunun üzerine yeniden umutlanır. Yaptığı kötülüklerden sonra hiç kimsenin onu istememesi Şirin'i huzursuz etmeye başlar ve bunun üzerine yapacağı yeni bir plan herkesi çok daha zor bir duruma sokacaktır.