Gazete Vatan Logo

Kadın dizisi 80. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kadın dizisi final mi yapıyor? Kadın 79. bölümde neler oldu?

Kadın dizisi son bölümüyle dün yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Kadın dizisinin heyecan verici bölümünün ardından 80. Bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kadın dizisi final mi yapıyor? Kadın 79. bölümde neler oldu? İşte detaylar…

Kadın dizisi 80. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kadın dizisi final mi yapıyor? Kadın 79. bölümde neler oldu?

Kadın dizisi dün akşam yayınlandı. Uzun bir süredir Fox TV’de ekranlara gelen Kadın dizisinin 79. bölümünde Arif, Sarp'ın ölümünün arkasındaki ismin Şirin olduğunu anladı. Kadın dizisinin heyecan verici bölümünün ardından 80. Bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kadın dizisi final mi yapıyor? Kadın 79. bölümde neler oldu? İşte diziyle ilgili merak edilenler…

KADIN 79. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şirin, Arif'in salak olmadığını düşünür ve her şeyi Arif'e itiraf eder. Yaptıklarını Şirin'e ödetmek isteyen Arif, avukat olan kardeşinin yanında soluğu alır. Kısmet'e olanları anlatan Arif, ses kaydının bir işe yaramayacağını mahkemeye delil olarak sunulamayacağını öğrenir. Raif ve Ceyda arasında ateş bacayı sararken Fazilet Hanım'da Bahar ile bir kitap yazmak için kolları sıvar. Bahar'ın yaşadıkları öyle dramatiktir ki hayatında yaşadıklarının bir bölümünü Fazilet Hanım'a anlatan Bahar'ın hayat hikayesi yazılmaya başlanır.

Öte yandan Arif, Sarp'ın Şirin tarafından öldürüldüğünü öğrenir. Bunu kendisine ileten Arif, Şirin'in itirafı ile yüz yüze kalır. Hastanede Sarp'ın serumunu kapattığını itiraf eden Şirin'in ağzından dökülenler Arif'in şaşkınlık içerisinde kalmasına yol açar. Şirin'in kendi yeğenleri ve Ceyda'nın çocuklarına karşı kötü tavrına bu kez Enver tanık olacaktır.

Haberin Devamı

KADIN DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK?

Kadın dizisi 81. bölüm ile ekrana veda edecek. Büyük finale son iki bölüm kaldı.

KADIN DİZİSİ 80. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kadın dizisi 80. bölümde Raif, Ceyda'ya evlenme teklif edecek. Bahar'ın hayatı nihayet kitap olarak basılacak. Fazilet Hanım sayesinde büyük bir iş başarmanın mutluluğu Bahar'ın gözlerinden okunacak. Çocukların kendi arasında Arif'i övdüğü anlarda Ceyda'nın oğlu keşke benim babam olsaydı Arif abi çıkışına Doruk, hayır Arif benim babam olacak çıkışında bulunur. Tüm bunları duyan Arif ve Nisan'ın yüzünde bir tebessüm oluşur.

KADIN DİZİSİ 80. YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...