Gazete Vatan Logo

Kadın dizisi 80. yeni bölüm bugün var mı? Kadın dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte 80. bölüm fragmanları…

Salı günleri izleyici karşısına çıkan Kadın dizisi, finale son 2 bölüm kala hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Yeni bölümde Şirin’in Sarp’ı öldürdüğünü herkesin öğrenmesiyle işler iyice karışacak. Peki Kadın dizisi 80. yeni bölüm bugün var mı? Kadın dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte 80. bölüm fragmanları…

Kadın dizisi 80. yeni bölüm bugün var mı? Kadın dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte 80. bölüm fragmanları…

FOX TV'de büyük beğeniyle izlenen Kadın dizisinin yeni bölümü 28 Ocak Salı akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlarda olacak. İşte finale son 2 bölüm kala hayranlarını heyecanlandırmaya devam eden Kadın Dizisi 80. bölüm fragmanları…

KADIN DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kitabın yazarının Bahar olması ise herkesi büyük bir heyecan içerisine sokmuştur. Raif, Ceyda’nın ona olan duygularından emin olur olmaz ona evlenme teklifi eder. Bu teklif karşısında gözyaşlarına hâkim olamayan Ceyda’nın cevabı ise ne olacaktır?

Şirin’in Sarp’ı öldürdüğünü herkesin öğrenmesiyle işler iyice karışır. Bahar’ın bununla birlikte yaşadığı şok Şirin’den tamamen nefret etmesine neden olacaktır. Enver ise küçük kızının hala bu kadar ileri gidebileceğine inanamaz. Şirin’in evden kaçması üzerine onunla iletişime geçen Enver gerçekleri bir kez daha onun ağzından duymak ister. Hala onun yapmadığına inanmak isteyen Enver’in duyduklarından sonra ise dünya başına yıkılır. Bu kadar kötülüğün içinde hala bir iyilik arayan Enver sonunda pes eder. Büyük finale son 2 bölüm kala Şirin tüm yaptıklarının cezasını çekmek üzeredir.

Haberin Devamı

Salı günlerinin rekortmen dizisi Kadın'da dün; Bahar'ın değişimi herkesin gözüne çarpar. Kendine bakmaya başlayan ve Arif'e daha çok ilgi göstermeye başlayan Bahar'a karşılık gecikmez. Raif ise Ceyda'ya evlilik teklif eder... Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde; Şirin ablasına yaptığı kötülüklerin cezasını bulur. Psikolojik rahatsızlıkları daha da ilerleyen Şirin, babasının Sarp'ı öldürüp öldürmediğini sorunca açık açık öldürdüğünü söyler. Elleriyle işlediği cinayeti masum gören Şirin, babasının onu anladığını düşünür fakat babası Enver, duydukları karşısında içi kan ağlasa da polise gider. Şirin sonunda tutuklanır.

KADIN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Özge Özpirinçci

Seray Kaya

Feyyaz Duman

Gökçe Eyüboğlu

Ahmet Rıfat Şungar

Tuğçe Altuğ

Fatma Hümeyra Akbay

Pınar Çağlar Gençtürk

Kübra Süzgün

Ali Semi Sefil

Şerif Erol

KADIN DİZİSİ 80. YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

KADIN DİZİSİ 80. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Haberin Devamı