Gazete Vatan Logo

Kadın cinayetine indirimsiz ömür boyu

Kadın cinayetine indirimsiz ömür boyu

YALOVA’DA bir dershanenin halkla ilişkiler biriminde çalışan Seda Camgöz (31), geçen yıl 6 Mayıs’ta eski eşi Bülent Diler (35) tarafından yolda bıçaklandı. Olay sonrası Diler kaçtı, 9 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Seda Camgöz, ise kaldırıldığı hastanede can verdi.

Boşandıktan sonra Seda Camgöz’ün tehdit şikayeti üzerine, Aile Mahkemesi tarafından hakkında ’evden uzaklaştırma kararı’ verilen Bülent Diler kısa süre sonra polis tarafından yakalanıp tutuklandı. Yalova Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ’canavarca hisle öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle dava açılan Diler’in yargılamasına dün devam edildi.

‘Cezama razıyım’

Kocaeli Kandıra Kapalı Cezaevi’nde bulunan tutuklu sanık Bülent Diler’in, görüntülü sistemle katıldığı karar duruşmasında son sözünü söyledi “Herkesten özür diliyorum, çok pişmanım. Bir yıldır çocuklarımı göremiyordum. Çocuğumu görmek için mahkeme kararıyla gittiğimde, ’Sana çocuk yok’ dediler. Çocuklarımı anasız, babasız bırakan benim. Cezamı sonuna kadar çekmeye razıyım” dedi. Mahkeme heyeti, suçunu kabul eden Bülent Diler’e, ’kasten adam öldürmek’ suçundan ömürboyu hapis verirken, cezada indirim uygulamadı.

Haberin Devamı