Gazete Vatan Logo

Kadın 33. bölümüyle yeni sezonuna bu akşam başlıyor!

Kadın 33. bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyicileri heyecanlandırdı. Fox'un sevilen dizisi Kadın'ın yeni sezona ne zaman başlayacağı merak konusu olmuştu. Bu akşam Kadın dizisinde Doruk babasını gördüğüne ikna edebilecek mi?

Kadın 33. bölümüyle yeni sezonuna bu akşam başlıyor!

Kadın 33. bölümü ile bu akşam Fox TV'de olacak. İlgiyle izlenen Kadın dizisinin yeni sezonunda neler yaşanacağı merak ediliyor. Bahar, Sarp'ın yaşadığını öğrenecek mi?

KADIN 33. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Babasını gören Doruk olayın şokunu üzerinden atamaz. Doruk ve Alp'in karşılaşmasına şahit olan Arif ise dehşete kapılmıştır. Sarp ve Arif cephesinde işler çığrından çıkarken, Sarp’ın yaşadığını öğrenen Arif ne yapacak? Şirin ve Bahar arasında kalan Hatice ise kendi gerçeğiyle yüzleşecektir.

KADIN SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Enver’in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Bahar büyük bir paniğe kapılır. Sarp ile karşılaşan Hatice ise bütün suçun Sarp’ta olduğunu düşünmektedir. Bahar, Arif’in itirafından sonra ona daha yakın davranmaya başlar. Arif’in ise Bahar’a olan sevgisi ise her geçen gün daha da artmaktadır. Şirin babasının başına gelenlerden dolayı kendini suçlar. Sarp’ı kaybetmekten korkan Pırıl, tüm olanlardan sonra Sarp’ı tekrar Amerika’ya gitmek için ikna etmeye çalışır. Sarp’ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir...

Haberin Devamı