Gazete Vatan Logo

Kadın 12. yeni bölümde Şirin, köşeye sıkışıyor!

Kadın 12. yeni bölüm fragmanları heyecan yarattı. Fox'un ilgiyle takip edilen dizisi Kadın'da Şirin'in yaptıklarının ortaya çıkması an meselesi... İşte bu akşam ekrana gelecek olan Kadın dizisinde yaşanacaklar...

Kadın 12. yeni bölümde Şirin, köşeye sıkışıyor!

Kadın dizisi Salı akşamları Fox'ta yayınlanıyor. Kadın 12. yeni bölümüyle bu akşam izlenebilecek. Bahar, Şirin ile ilgili tüm gerçekleri öğrenebilecek mi? İşte heyecanın dorukta olduğu Kadın dizisinin fragmanları...

KADIN 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Enver’in ısrarları üzerine Bahar ve çocukların evde kalmasına izin veren Hatice evde huzursuz olmaya başlamıştır. Bahar’ı çok iyi tanıdığını düşündüğü için Bahar’ın her şeye rağmen onlarla beraber kalmak istemesine anlam veremez. Şirin, Enver’e kendini affettirme düşüncesiyle Bahar’a oldukça iyi davranmaktadır.

Bahar, Yeliz’in ısrarları üzerine telefonda gördüğü mesajların tarihlerine bakar ve bir gerçekle yüzleşir. Mesajlar Sarp’ın ölüm tarihinden sonra atılmıştır. Yeliz ise Bahar’a yardım etme düşüncesiyle numaranın kime ait olduğunu öğrenmek ister. Tüm olanlardan sonra iyice köşeye sıkışan Şirin, gerçeklerin ortaya çıkmasını önleyebilecek midir?

KADIN 11. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Enver, Şirin hakkında öğrendiği şeylerden sonra bir daha eskisi gibi olamaz. Hatice ise tüm olanlardan habersiz hala Şirin’i korumaktadır. Bahar hastalığının ciddiyetinin farkına vardıktan sonra çocukları için tedaviyi kabul eder. Ama bu süreci çocuklarla beraber nasıl atlatacağını bilememektedir. Arif’in Bahar’ı bu kadar koruması ve yanında olması Berşan, Yusuf, Ceyda üçlüsünün dikkatini çekmeye başlamıştır. Bahar, başına gelen şeylerden sonra tek başına idare edemeyeceğini düşünür ve ani bir kararla Hatice’nin evine gidip onlarla beraber kalmak istediğini söyler. Hatice, Şirin’e rağmen Bahar’ın bu isteğini kabul edecek midir?

Haberin Devamı