Gazete Vatan Logo

Kadıköy yeni yıla hazır

Kadıköy, 2015 yılını rengarenk ışıklar, yılbaşı temalı dev süslemeler ve sokaklarında yapılacak müzik dinletileri ile karşılayacak.

Kadıköy Belediyesi, başta tarihi Kadıköy Çarşı olmak üzere Altıyol Boğa, Bahariye Caddesi, Bağdat Caddesi ve Kadıköy sokaklarını yılbaşı için süsledi. Kadıköy sokaklarına yerleştirilen dev ışıklı yılbaşı heykelleri ile fotoğraf çektirmek isteyen çocuklar birbiriyle yarıştı.

Yeni yıl sevincini sokaklara ve caddelere yansıtan Kadıköy Belediyesi ayrıca çeşitli müzik dinletileri ve sokak etkinlikleri de gerçekleştirilecek. Belediye 27-28-29-30 Aralık tarihlerinde her akşam saat 18.30-20.30 saatleri arasında Tarihi Kadıköy Çarşısı’nda farklı müzik grupları dinleti yapacak. 31 Aralık günü ise Tarihi Çarşı’da saat 16:00’dan itibaren müzik dinletisi başlayacak. Aynı gün 18.00-20.00 saatleri arasında Bahariye Caddesi Süreyya operasının önü, Bağdat Caddesi Kazım Kulan iş merkezi önü, Halitağa Caddesi, Fikirtepe Mandıra Caddesi’nde müzik dinletisi ve bando gösterileri gerçekleşecek.

Haberin Devamı