Gazete Vatan Logo

Kadıköy’de fotoğraf stüdyosundan hırsızlık

Kadıköy’de 16 güvenlik kamerasının bulunduğu fotoğraf stüdyosuna giren hırsızlık zanlısı, yüzünü bile gizleme gereği hissetmedi. Rahatlığı ile dikkat çeken zanlı, stüdyodan binlerce liralık makineyi naylon poşete koyarak ayrıldı.

Olay, Kadıköy’de önceki gece ilerleyen saatlerde meydana geldi. Fotoğraf stüdyosunu hedef seçen hırsız, stüdyonun önüne geldikten sonra sigarasını yakıp elindeki tornavida ile uzun süre kapıyı zorladı. Bir ara kapının önüne oturan ve sırtı ile iteleyerek kapıyı zorlamaya devam eden zanlı, uzun süren uğraşın ardından stüdyonun kapısını açtı. Stüdyonun içerisinde dolaşmaya başlayan ve çekmeceleri karıştıran şahıs, dükkanın içerisinde bir süre değerli eşya aradı. Stüdyoda bulduğu 3 makine ile kasadaki bir miktar bozuk parayı alan hırsız, makineleri naylon bir poşete koyarak stüdyodan ayrıldı. Yaşanan bu olay ise stüdyoda bulunan 16 güvenlik kamerasından 12’si tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olayın sabah saatlerinde personelin gelmesi ile ortaya çıktığını dile getiren stüdyonun sahibi Bülent Uluçay, “Fotoğraf makinelerini almış ve kasada bir miktar para vardı onu almış. Toplam 3 adet makinemizi aldı. Yüzü çok rahat gözüküyor. Kendisi sigara içiyor. Çok rahat. Eldiven dahi takmıyor. Yani girebileceği en kötü yere girdi. Kendisi kesinlikle teşhis edilecek. 16 tane kameranın 12’sinde kamera görüntüsü var. Hollywood filmi gibi klibi var şuan” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.