Gazete Vatan Logo
Magazin Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Star TV'nin sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Elif hayata döndü. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Elif hayata döndü. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN BÖLÜM FRAGMANI

Kaderimin Yazıldığı Gün'de son bölümde neler yaşandı?

Elif hayata dönmüştür. Ancak gözlerini açtığında olanlara inanamaz. Maksut’un esiri olmuştur.

Konak’ta bütün aile Elif’in ölümünü kabul etmişken, Kahraman hala karısının bir yerlerde nefes aldığından emindir. Bir dedektif tutmaya karar verir. Olayın peşine düşer.

Öte yandan Elif’in yokluğunu fırsat bilen Defne, Konak’tan çıkmamaktadır. Üstelik Toprak’ı da kimseye bırakmaya niyeti yoktur.

Bu arada Maksut’un izini bulan Kahraman gider, hesap sorar. Ancak Maksut’un açık vermeye niyeti yoktur.

Kızının öldüğünü sanan Sultan’ın ise tek dayanağı torunudur. Ne var ki Kıymet onun Konak’a adım atmasını bile istememektedir. Defne’nin hin bir planıyla da, Ziya dahi Sultanlara cephe alır. Sultanlar için İstanbul’dan gitme vakti gelmiştir.

Haberin Devamı

Bu arada Kahraman’ın tuttuğu dedektif sağlam iz üzerindedir. Elif’i bulmaları artık an meselesidir.

Sultan ise torununun ve Nazlı’nın da zarar görmemesi için Hatay’a gitmeye karar verir. Ama Nazlı bunu bir türlü hazmedemez. Çok önemli bir karar alır. Ne var ki bu kararın sonunun felaket olacağından haberi yoktur.

Elif kazada aldığı darbe nedeniyle yürüyememektedir. Maksut onu yurt dışına götürmeye karar verir. Bu sırada dedektif Maksut’un izine ulaşır. Kahraman’la buluşmaya karar verirler. Ama evdeki hesap çarşıya uymayacaktır.

İbrahim’le buluşmaya giden Elif, ne yazık ki geride Kahraman’ı ve bebeğini bırakarak bir bilinmeyene sürüklenmiştir... Kahraman’ın yüreğine bir ateş daha düşmüştür... Elif yoktur...

Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, İbrahim ve Defne zaferlerinin tadını çıkarmaktadırlar... Defne fırsatı değerlendirir, resmen Konak’a yerleşir... İbrahim ise kısa sürecek intikam zaferiyle mutludur...

Bu sırada yeni evine taşınan Maksut’un davranışları Veysel’in dikkatini çeker.. Neyin peşinde olduğunu öğrenmeye kararlıdır...

Haberin Devamı

Sultan kızının emaneti Toprak’ı Yörükhanlara bırakmamaya yeminlidir.. Kıymet’le aralarında kıyasıya bir savaş başlar...

Kahraman herkesin aksine Elif’in ölmediğine inanmaktadır... Maksut’un evini bulur, yakasına yapışır ama Maksut Elif’ten haberi olmadığını söyler... Oysa gerçek bambaşkadır... Elif’in kaybolmasının ardındaki gerçek Maksut’un iki dudağı arasındadır..

Zaman geçer, Elif hala yoktur... Ziya ve Kıymet Kahraman’ı Elif’in öldüğüne ikna etmeye çalışırlar... Mevlidi okunur... Ne var ki Kahraman hala karısının bir yerlerde nefes aldığına inanmaktadır... Bu sırada bir mucize gerçekleşmek üzeredir...