Gazete Vatan Logo
Magazin Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Star TV'nin heyecanla takip edilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Elif, konağa gelin olarak adımını attı. Peki yeni bölümde neler olacak? Kaderimin yazıldığı gün yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün'de son bölümde heyecan doruktaydı. Heyecanla takip edilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Elif, konağa gelin olarak adımını attı. Peki yeni bölümde neler olacak? Kaderimin yazıldığı gün yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizdeki linkte olacak.

Kaderimin Yazıldığı Gün Fragman

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde neler yaşandı?

Meryem ise Kerem’in ölümünden Elif’i sorumlu tutmaktadır. Kıymet kızının çektiği acıya dayanamaz, Sultan’a bir teklifte bulunur.

Kahraman katili bulmaya yemin eder. Başlarına gelen bütün olaylara sebep olanları bulacaktır. Gazete haberini yapanın da peşine düşer. Yakup ise bu haberden başına aldığı beladan kurtulma derdindedir. İmdadına Şükran yetişir.

Herkesin aksine Ziya, Elif ve Kahraman’ın arkasında durmaya devam eder. Yarım kalan nikahın bir an evvel yapılmasını ister. Kahraman ve Elif evlenirler.

Nikahın olduğunu duyan Defne dehşet içindedir. Tek yapacağı şey sakin kalıp, planını uygulamak olacaktır.

Haberin Devamı

Kahraman Elif’in elinden tutar ve Konak’a getirir. Elif’i Konak’ta zor günler beklemektedir. Meryem oğlunun intikamını almaya kararlıdır.

Kerem’in tuttuğu kiralık katilin izini bulan Kahraman gerçeği öğrenmeye çok yakınken, Elif büyük bir tehlikeyle karşı kaşıya kalır.

Kahraman ve Elif’in üzerindeki kara bulutlar dağıldı mı?
Boşanmak üzereyken Defne’nin hamile olduğunu öğrenen Kahraman şoke olur. Neval de aynı haberi Elif’e vermeye gider. Elif soluğu adliyede alacaktır.
Terk edilmenin acısını yaşayan Kerem’in karanlık yüzü iyice ortaya çıkar.Öyle bir plan yapar ki, sonu o veya bu şekilde felaket olacaktır.
Hapisteki her gününü Elif’i düşünerek geçiren Maksut da büyük bir işin peşindedir. Veysel’le ince ince planını işlemeye başlar. Yörükhanlar’ın karşısına çıkması çok ya