Gazete Vatan Logo
Magazin Kaderimin Yazıldığı Gün'de bebek sevinci - 27.bölüm fragmanı İzle

Kaderimin Yazıldığı Gün'de bebek sevinci - 27.bölüm fragmanı İzle

Ekranların sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün 27. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Star Tv'nin yayınlandığı ilk bölüm itibari ile dikkat çeken dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün'ün bu akşam yayınlanacak bölümünde yine heyecan doruğa yükseliyor. İşte Kaderimin Yazıldığı Gün 27. bölümden fragmanı ve bölüm detayları.

Star Tv'nin sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün dopdolu bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. İşte Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin 27.bölüm özeti ve fragmanı.

Elif ve Kahraman bebeklerini kucaklarına alıyor.

Meryem’in kaderiyle baş başa bıraktığı Elif; erken doğumla karşı karşıyadır.

Kerem’in kendisini öldürtmek istediğini öğrenen Kahraman ise şoktadır. Konakta büyük bir sessizlik hakimken Elif’in çığlıklarını kimse duymaz.

Doğum ne yazık ki başlamıştır. Kahraman eve gelir ve karısını baygın bulur, apar topar hastaneye gelirler.

Öte yandan Meryem Kahraman’ın katili bulduğunu öğrenir. Kahraman ablasına Kerem’in kendini öldürtmek istediğini söyleyemez. Meryem ise Elif’i suçlamaktadır. Ona acı çektirmeye yemin eder.

Toprak bebek dünyaya gelir. Elif ve Kahraman çok mutludur. Defne ve Meryem ise onlara bu mutluluğu fazla yaşatmamaya kararlıdırlar. İşbirliği yaptığı gazeteci, Yakup’un başına dert olur. Yine para ister. Karı koca bundan kurtulmanın planlarını yaparlar.

Bu arada Defne İbrahim’e resti çeker. İbrahim için de Elif’i ortadan kaldırmanın vakti gelmiştir. Maksut hapisten çıkmanın yolunu bulmuştur. Elif’in doğum yaptığını öğrenir ama Kahraman’la evlendiği haberi onu deli eder...

Haberin Devamı

Elif’e bir çift lafı olacaktır. Bir müddet için Hatay’a gitmeye karar veren Meryem, planını yapmıştır. Gitmeden önce hastaneye uğrayacaktır. Oğlunun kanını yerde bırakmamaya yeminlidir çünkü.

İşte merakla beklenen fragman: