Gazete Vatan Logo
Magazin Kaderimin Yazıldığı Gün 46. bölümde heyecan doruktaydı-izle

Kaderimin Yazıldığı Gün 46. bölümde heyecan doruktaydı-izle

Salı akşamlarının sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün 46. bölümü yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen Kaderimin Yazıldığı Gün'de Defne'yi kabus dolu günler yaşadı. Kaderimin Yazıldığı Gün 46. bölüm ve tüm merak edilenler haberimizde...

Kaderimin Yazıldığı Gün 46. bölümde heyecan doruktaydı-izle

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi heyecan dolu bir bölüm ile dün akşam Star Tv ekranlarında yer aldı. Defne için kabus dolu günler başlarken Kahraman ve Elif arasında aşk tazelendi.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Defne için kabus dolu günler başlıyor!

Kahraman sonunda telefonu bulmuştur. Ve içindekilerin Defne’yle ilgili olduğundan emindir. Duyacaklarından da bir o kadar korkmaktadır. Ne yazık ki telefonun içindeki bilgiler yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Defne’nin yanında Kahraman’ın olduğunu sanan Elif’inse dünyası bir kez daha yıkılmıştır. Bu kabus çok sürmeyecektir.

Elif’in tek yapması gereken şey Kahraman’a güvenmektir. Öte yandan Soner de hiç kolay bir patron değildir. Elif kabus bitti diye düşünürken, hayatının tekrar sarsılacağının henüz farkına varmamıştır.

Selim büyük bir kumar oynar ve Melek’e yardım eder.Ne olursa olsun onu saklayacak, peşindeki adamlardan koruyacaktır. Ama başka bir tehdidin varlığını unutmuştur ne yazık ki.

Maksut ise Yakup’un bu kadar yakın olmasından giderek rahatsız olmaya başlamıştır. Saadet ve Yakup söyleyemez kardeş olduklarını. Ama her sır gibi bu da ortaya çıkmaya mahkumdur. Doktorların da olumlu karar vermesiyle, Ziya’nın ameliyatı öne alınır. Bu, Defne için kabus demektir. Ziya iyileşirse konuşacaktır çünkü. Ne yapıp edip bundan kurtulması gerekmektedir. Ne var ki Kahraman’ın da Defne’nin peşini bırakmaya niyeti yoktur.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 1 Aralık Salı

Yayın Saati: 20.00

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Elif, Ustalar Holding çalışanı olarak Soner Kaya ile toplantıya katılmıştır. Herkes şaşkınken, Kahraman daha çok sıkkındır. Üstelik Elif’le gerginlikleri devam etmektedir. Aşkları yeni bir sınava daha girmek üzeredir. Yakup ise bir çıkmaz içinde, ne düşüneceğini bilemez haldedir. Saadet’in annesi, Maksut’un kardeşi olduğunu öğrenmiştir. Kıymet de bu savaştan galip çıkmak için planlarını yapmaktadır.
Kahraman’ın Elif’e tavrından memnun olan Defne kumpasına devam eder. Kendini temize çıkarmak için altın fırsat ayağına gelir. Ancak Defne’nin işi giderek zorlaşacaktır. Kahraman’ın içindeki şüphe büyümektedir.
Soner yeni çevresine çabuk adapte olur ve kendini işe verir. Elif’le çalışmaktan da memnundur. Ne var ki hayatının bambaşka bir yöne gideceğinin henüz farkında değildir.
Aşk Selim’in kapısını çalmıştır ve peşini bırakmaya niyeti yoktur.Hayat mücadelesi yeni başlamıştır genç adam için. Canan ise Selim’i kaybetmemek için harekete geçmiştir bile. Elif, Kahraman’a karşı giderek direncini kaybederken, Defne de kazandığını düşünmektedir. İki kadının savaşında, iyi ve kötünün mücadelesinde bir kazanan elbet olacak, sonunda Kahraman büyük bir karar almak zorunda kalacaktır.

Haberin Devamı