Gazete Vatan Logo
Magazin Kaderimin Yazıldığı Gün 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Kaderimin Yazıldığı Gün 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Star Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün dün akşam yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Dün akşam yayınlanan son bölümde Kahraman Defne'den iyice şüphelenmeye başlamış ve şüphelerinin yersiz olmadığını görmüştü. Kaderimin Yazıldığı Gün yayınlanan son bölümünün ardından 46. bölüm fragmanı merakla beklenmeye başlandı. Peki Kaderimin Yazıldığı Gün 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Kaderimin Yazıldığı Gün 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük’ün paylaştığı Star’ın sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümü ile yarın akşam izleyiciyle buluşacak.

Yapımcılığını O3 Turkey Medya’nın üstlendiği “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisinin yönetmeni Ulaş İnaç, proje tasarım Aynur Sayar ve uygulayıcı yapımcı Cengiz Çağatay.

Dün akşam yayınlanan heyecan ve sürprizlerle dolu son bölümünün ardından Kaderimin Yazıldığı Gün 46. bölüm fragmanı beklenilmeye başlandı. Kaderimin Yazıldığı Gün 46. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kaderimin Yazıldığı Gün 46. bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak...

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Elif, Ustalar Holding çalışanı olarak Soner Kaya ile toplantıya katılmıştır. Herkes şaşkınken, Kahraman daha çok sıkkındır. Üstelik Elif’le gerginlikleri devam etmektedir. Aşkları yeni bir sınava daha girmek üzeredir.
Yakup ise bir çıkmaz içinde, ne düşüneceğini bilemez haldedir. Saadet’in annesi, Maksut’un kardeşi olduğunu öğrenmiştir. Kıymet de bu savaştan galip çıkmak için planlarını yapmaktadır.
Kahraman’ın Elif’e tavrından memnun olan Defne kumpasına devam eder. Kendini temize çıkarmak için altın fırsat ayağına gelir. Ancak Defne’nin işi giderek zorlaşacaktır. Kahraman’ın içindeki şüphe büyümektedir.
Soner yeni çevresine çabuk adapte olur ve kendini işe verir. Elif’le çalışmaktan da memnundur. Ne var ki hayatının bambaşka bir yöne gideceğinin henüz farkında değildir.
Aşk Selim’in kapısını çalmıştır ve peşini bırakmaya niyeti yoktur.Hayat mücadelesi yeni başlamıştır genç adam için. Canan ise Selim’i kaybetmemek için harekete geçmiştir bile.
Elif, Kahraman’a karşı giderek direncini kaybederken, Defne de kazandığını düşünmektedir. İki kadının savaşında, iyi ve kötünün mücadelesinde bir kazanan elbet olacak, sonunda Kahraman büyük bir karar almak zorunda kalacaktır.

Haberin Devamı