Gazete Vatan Logo
Magazin Kaderimin Yazıldığı Gün 45. bölüm fragmanı ekrana kilitleyecek-izle

Kaderimin Yazıldığı Gün 45. bölüm fragmanı ekrana kilitleyecek-izle

Star Tv'nin sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün 45. bölüm fragmanları yayınlandı. Kaderimin Yazıldığı Gün 45. bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana gelecek ve yeni bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Kahraman'ın içindeki şüphe giderek büyüyor. Elif'in haklı olduğunu anlayacak olan Kahraman önemli bir karar vermek zorunda Kaderimin Yazıldığı Gün 45. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

Kaderimin Yazıldığı Gün 45. bölüm fragmanı ekrana kilitleyecek-izle

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük’ün paylaştığı Star’ın sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümü ile yarın akşam izleyiciyle buluşacak.

Yapımcılığını O3 Turkey Medya’nın üstlendiği “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisinin yönetmeni Ulaş İnaç, proje tasarım Aynur Sayar ve uygulayıcı yapımcı Cengiz Çağatay.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 45. BÖLÜM ÖZETİ

Elif, Ustalar Holding çalışanı olarak Soner Kaya ile toplantıya katılmıştır. Herkes şaşkınken, Kahraman daha çok sıkkındır. Üstelik Elif’le gerginlikleri devam etmektedir. Aşkları yeni bir sınava daha girmek üzeredir.

Yakup ise bir çıkmaz içinde, ne düşüneceğini bilemez haldedir. Saadet’in annesi, Maksut’un kardeşi olduğunu öğrenmiştir. Kıymet de bu savaştan galip çıkmak için planlarını yapmaktadır.

Kahraman’ın Elif’e tavrından memnun olan Defne kumpasına devam eder. Kendini temize çıkarmak için altın fırsat ayağına gelir. Ancak Defne’nin işi giderek zorlaşacaktır. Kahraman’ın içindeki şüphe büyümektedir.

Soner yeni çevresine çabuk adapte olur ve kendini işe verir. Elif’le çalışmaktan da memnundur. Ne var ki hayatının bambaşka bir yöne gideceğinin henüz farkında değildir.

Haberin Devamı

Aşk Selim’in kapısını çalmıştır ve peşini bırakmaya niyeti yoktur.Hayat mücadelesi yeni başlamıştır genç adam için. Canan ise Selim’i kaybetmemek için harekete geçmiştir bile.

Elif, Kahraman’a karşı giderek direncini kaybederken, Defne de kazandığını düşünmektedir. İki kadının savaşında, iyi ve kötünün mücadelesinde bir kazanan elbet olacak, sonunda Kahraman büyük bir karar almak zorunda kalacaktır.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kahraman Elif’i ikna edebilecek mi?
Kahraman, Elif’in dediklerine inanmamıştır, kıskançlığına verir. Defne’nin bu kadar kötülüğü yapabileceğini de düşünemez çünkü. Defne zor da olsa amacına ulaşmış görünmektedir.
Konakta kıyamet koparken, Kıymet de Maksut ve Yakup’un kardeş olduğunu öğrenmiştir. Ne yapacağını şaşırır. Geçmişte yaktığı canlar hesap sorar gibi karşısındadır.
Maksut’un ameliyatıysa iyi geçmiştir, sonunda kendine gelir. İlk sayıkladığı isim Elif olur. Elif’le ilgili önemli bir karar alacaktır...
Şükran ise Kıymet’i yakın takibe almıştır. Sürekli plan yaparken Yakup’u da idare etmek zorundadır. Yakup’un Maksut’la ilgili planları bir anda başka bir yön alacaktır.
Canan’ın kendine aşık olduğunu öğrenen Selim şoktadır. Aysel’le restleşir. Melek’e ulaşamamaktadır. Bu karmaşadan çıkayım derken öğrenecekleri onu çok sarsacaktır.
Kahraman Elif’in kızgınlığın geçeceğini ve eve döneceğini hayal etse de, Elif’i ikna etmesi kolay olmayacaktır. Onu yakınında tutacak başka bir yol bulmak zorundadır. Bir karar verir; bunun Elif’le hayatını ne kadar etkileyeceğinin farkında değildir.

Haberin Devamı