Gazete Vatan Logo
Magazin Kaderimin Yazıldığı Gün 40. bölüm 2. fragmanında Kahraman vuruluyor-izle

Kaderimin Yazıldığı Gün 40. bölüm 2. fragmanında Kahraman vuruluyor-izle

Salı akşamlarının sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün 40. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kaderimin Yazıldığı Gün 40. bölüm 2. fragmanında Kahraman vuruluyor. Peki Kahraman'a ne olacak? Kaderimin Yazıldığı Gün 40. bölüm 2. fragmanı ve tüm ipuçları haberimizde...

Kaderimin Yazıldığı Gün 40. bölüm 2. fragmanında Kahraman vuruluyor-izle

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümü için heyecan dorukta! Salı akşamlarının fenomen dizisinin bu hafta ekrana gelecek bölümünde yıllar sonra bir araya gelen Kahraman ve Elif aşkı yine yeni bir sınav vermek zorunda kalıyor. Elif'e saplantılı bir şekilde aşık olan Maksut, artık çok daha tehlikelidir.

Bu tehlikenin farkında olan Elif , Kahraman'ın hayatı için onu görmemeye razıdır ancak Kahraman'ın bu aşktan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. 37. bölümüyle ekrana gelecek Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin bir diğer kötü karakteri Defne ise bu kez hesap vermek zorunda kalacak. Başrollerini; Hatice Şendil ve Özcan Deniz'in paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümü bu akşam saat 20.00'de Star Tv'de!

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 40. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 40. BÖLÜM ÖZETİ

Elif’in Maksut’tan çok korktuğunu anlayan Kahraman yeni bir plan yapar. Ne yapıp edip Elif’le görüşecektir. Elif ise Kahraman’ın hayatı için onu görmemeye razıdır.

Evde kumpas peşinde olan Şükran Defne’nin yine bir şeylerin peşinde olduğunun farkındadır. Bunu öğrenmenin bir yolunu arar. Aslında çözüm çok yakınındadır.

Haberin Devamı

Kahraman’la Elif’in arasına girmeyi bir türlü beceremeyen Defne artık son kozlarını kullanmaya karar verir. Bu aşkı bitirmek için Maksut’a yine yardım eder; çünkü Elif’ten kurtulmanın başka yolu yoktur.

Kahraman tarafından yine onay almayan Yakup ise artık iyice zıvanadan çıkar. Yaşadıklarından ders almamıştır belli ki, kardeşini yok etme uğruna geri dönülmeyecek bir adım atar.

Defne Elif’i alt etmekle uğraşırken, kader de ona oyun oynamaya devam eder. Kahraman’ın eline öyle bir şey geçer ki, Defne’nin hesap vermesi hiç de kolay olmayacaktır.

Maksut ise artık sona gelmektedir. Gözünü karartmıştır. Ya Elif’le bir hayat kuracaktır ya da hiç. Bu uğurda yaktığı can umurunda bile olmayacaktır.