Gazete Vatan Logo
Magazin Kaderimin Yazıldığı Gün 38. bölüm soluk soluğa-izle

Kaderimin Yazıldığı Gün 38. bölüm soluk soluğa-izle

Kaderimin Yazıldığı Gün 38. bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Kaderimin Yazıldığı Gün 38.bölümden geriye kalanlar bakın neler hepsi haberimizin devamında...

Kaderimin Yazıldığı Gün 38. bölüm soluk soluğa-izle

38. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Elif, Kahraman’ı unutabilecek mi?

Şirkete gitme kararı alan Elif için Kahraman’a yakın olmak kolay olmayacaktır. Giderek aşkına yenilirken, başına gelenleri Kahraman’a anlatıp anlatmamakta kararsız kalır.

Öte yandan Elif ve Kahraman’ın yan yana gelmesine tahammül edemeyen Defne iyice telaşa kapılır. Hiç düşünmeden bir plan yapar ve Maksut’u aramakta gecikmez.

Kıymet’in annesi olmadığını öğrenen Yakup şoku atlatır ve soluğu şirkette alır. Kahraman’dan ummadığı bir tepki alacaktır.

Şükran ise Defne’den aldığı paranın keyfini sürecekken evde hiç beklemediği bir manzara ile karşılaşır. Konakta işler karışmak üzeredir.

Elif intikam ateşinden giderek uzaklaşıp aşkına yenilecekken, karşılaşacağı bir manzara onu deli etmeye yetecektir. Zor olsa da Kahraman’ı unutmaya mecburdur.

Selim, Canan’la Yakup’un şirketle ilgili bir konuşmasına kulak misafiri olur.Duyduklarına inanamaz ve bir an önce işin aslını öğrenmek için harekete geçmeye karar verir.

İçinde büyük bir çatışma yaşayan Elif, Kahraman’a ölesiye kızgındır. Bu arada ummadığı bir serüvene çekildiğinin farkında bile değildir.İçinde kaybolacağı yepyeni bir macera Elif’i beklemektedir.

Haberin Devamı

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 38. BÖLÜM İZLE