Gazete Vatan Logo

Kaderimin Yazıldığı Gün 16.bölümde büyük şok

Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Defne Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun başrollerinde oynadığı Kaderimin Yazıldığı Gün bu akşam hayranları ekran başına kilitleyecek bir bölümle geliyor. Kaderimin Yazıldığı Gün hayranları merakla Kahraman ve Elif arasında neler yaşanacağını merak ediyor. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü izleyicileri için fragmanda ipuçlarını verdi. .

Geçtiğimiz hafta Kaderimin Yazıldığı Gün dün akşam 16. Bölüm ile ekrana geldi. Kahraman ve Elif'in kısa tatili sürpriz bir şekilde uzayınca şaşırtan gelişmeler yaşandı. Defne bu duruma karşı büyük tepki gösterdi. Peki Kaderimin Yazıldığı Gün 16. bölümünde neler olacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar tüm ayırnıtalıryal burdan takip edebilirsiniz....

Şirketten gelen fatura Kahraman’ın bir kolye satın aldığını göstermektedir. Defne bu kolyenin kendisine değilse, kime alındığını merak etmektedir. Hedefte Elif vardır. Evine gider ve Defne kolyeyi Elif’in boynunda görür. Üzerine saldırır. Elif bunun altında kalmaz.

Bu arada Kahraman da babasına bebeğin alınmadığını söyler. Ziya bey havalara uçar.

Diğer tarafta ise, Meryem, Kadir’le yüzleşir. Yirmi yıllık bu yüzleşme çok sert olur. Meryem bu noktadan sonra ailesine yönelir. Konak Meryem’in sesiyle çınlar.

Aşk başlıyor mu?

Kahraman yaptığı bir sürprizle Elif’i mutlu eder. Ancak birkaç saatlik planladıkları kar tatili yolların kapanmasıyla uzar. Elif ve Kahraman geceyi otelde geçirmek zorunda kalırlar. İkisi için de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Haberin Devamı

Kaderimin Yazıldığı Gün Son Bölüm