Gazete Vatan Logo

Kaçın Kurası 1. bölüm ile yarın akşam izleyici karşısına çıkıyor!

Kaçın Kurası 1. bölüm ile yarın akşam ekranlara geliyor. Sevilen dizi Rengarenk'in 6 ay sonrasına uyarlanan Kaçın Kurası 1. bölüm fragmanı heyecanlandırdı. Yayınlanan ilk bölüm fragmanı ile beğeni toplayan Kaçın Kurası yarın akşam ATV ekranlarına gelecek...

Kaçın Kurası 1. bölüm ile yarın akşam izleyici karşısına çıkıyor!

Kaçın Kurası ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Rengarenk dizisinin devamı niteliğinde olacak Kaçın Kurası dizisi yarın akşam Atv ekranlarında olacak. İşte 1. yeni bölüm fragmanı ve yeni oyuncu kadrosu...

KAÇIN KURASI 1. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Bilindiği üzere Rengarenk dizisi için Atv final kararı almak istemişti; ancak Ntc Medya yayın hakları sözleşmesinde 13 bölüm garantisi almıştı ve final kararına itiraz etmişti. Atv ise alternetif bir proje istemiş ve Ntc Medya senaristleri ise Rengarenk dizisini komple revize etmiş ve oyuncu değişikliklerinin yanında isim değişikliğine de gitti ve Rengarenk dizisinin ismini Kaçın Kurası olarak değiştirdi.

Kaçın Kurası dizisi ile Rengarenk dizisi senaryosu arasında herhangi bir bağlantı olmayacaktır; tamamen farklı iki projedir.

KAÇIN KURASI GENEL HİKAYE
Renk, 6 ay önce kalbini İzmir'de defnetmiş, kendi yasını tutuyordur. Bu yası gölgeleyecek makyajı ise yükselen iş grafiği ve elbette başarısıdır. Aylardan beri kalbi kırgın, gönlü yorgun Renk kendini işine vermenin suyunu çıkarmış, iş dışında hiçbir şeye dönüp bakmaz olmuş, duygusal benliği içine kaçmış, bir çeşit organik robota dönüşmüştür...

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Selin Şekerci

1989 yılında İzmir’de dünyaya gelen Selin Şekerci 27 yaşındadır. Kavak Yelleri dizisi ile ilk defa televizyona çıkan Selin Şekerci daha sonra Melekler Korusun ve Kaçak Gelinler dizisinde rol almıştır. Kaçak Gelinler’de canlandırdığı Şebnem GÜRSOY karakteri çok sevilen Selin Şekerci Acı Aşk dizisinden ise beklediğini bulamamıştır. Son olarak Rengarenk’te de ancak 7 bölüm oynayabilmiştir.

Renk, 6 ay önce kalbini İzmir’de defnetmiş, kendi yasını tutuyordur. Renk’in bu yası gölgeleyecek makyajı ise yükselen iş grafiği ve elbette başarısıdır. Aylardan beri kalbi kırgın, gönlü yorgun Renk kendini işine vermenin suyunu çıkarmış, iş dışında hiçbir şeye dönüp bakmaz olmuş, duygusal benliği içine kaçmış, bir çeşit organik robota dönüşmüştür…

Serhat Teoman

1983 İzmir doğumlu olan genç kızların sevgilisi Serhat TEOMAN 33 yaşındadır. Avrupa Yakası dizisi ile hayatımıza giren Serhat TEOMAN Acil Aşk Aranıyor dizisinde canlandırdığı Doktor Sinan rolü ile izleyicinin beğenisini kazanmıştır.

Haberin Devamı

İbrahim Kendirci

1986 yılında Gaziantep’de doğan İbrahim Kendirci 30 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümü mezundur. Selin Şekerci ile Kavak Yelleri dizisinde de başrol oynamışlardır. Son olarak Sevdaluk ve Rengarenk dizilerinde rol almıştır.

Açelya Devrim Yılhan

1985 Ankara doğumlu güzel oyuncu 31 yaşındadır. Deniz Yıldızı ve Unutma Beni gibi dizilerden sonra Rengarenk’te yer almıştır.

Burak Tamdoğan

Son olarak Kara Para Aşk ve Göç Zamanı dizilerinde rol almıştır.