Gazete Vatan Logo

Kaçan kızına benzetti vurdu

Kaçan kızına benzetti vurdu

Bursa’nın Nilüfer ilçesi Çalı Mahallesi’nde oturan Haydar Emeç’in kızı Gülcan, iddiaya göre 10 yıl önce evden ayrılıp Erzincan’da yaşayan ve soyadı öğrenilemeyen Taner adlı bir kişiyle evlendi. Kızından o günden sonra bir daha haber alamayan Haydar Emeç, geçen hafta Küçük Sanayi’de bir kaynakçı dükkanında telefonlara bakan Remziye Yıldız’ı gördü ve kızına benzetti. “Sen benim kızımsın” diyen Emeç, kadının kimliğini gösterip, “Ben senin kızın değilim amca. Evliyim ve çocuğum yok” demisine rağmen inanmadı.

Takip edip vurdu

Genç kadını çalıştığı işyeri yakında bekleyen Haydar Emeç, dün sabah takip ettiğii kadını ruhsatsız tabancasıyla vurdu. Göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanan Remziye Yıldız ağır yaralı olarak ambulans ile Uludağ Üniversitesi Tıp fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan ve kısa sürede yakalanan Haydar Emeç ise, “O benim kızım Gülcan’dı. Kimliğini saklıyordu. Kendisini kulaklarından tanıdım. Söylentiler üzerine vurdum” dedi.

Bursa’da 67 yaşındaki Haydar Emeç, 10 yıl önce evi terk edip evlenen kızına benzettiği, kaynakçı dükkanında çalışan 31 yaşındaki Remziye Yıldız’ı tabancayla ağır yaraladı. Emeç, “O benim kızım Gülcan’dı. Kendisini kulaklarından tanıdım” dedi.

Haberin Devamı