Gazete Vatan Logo
Magazin Kaçak Gelinler 25. bölümde neler oldu?

Kaçak Gelinler 25. bölümde neler oldu?

Kaçak Gelinler 25. bölüm ile TV8'de izleyicisiyle buluştu. Dizide Şebnem ve Selim iyiden iyiye evlilik yoluna girdi. Peki yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Kaçak Gelinler 25. yeni bölümde Özgür'ün planları yavaş yavaş oturmaya başlıyor. Kan verirken Almila'nın yanında olmak için hastaneye gidiyor. Evlenme kararı alan Selim ve Şebnem çifti ise aslında istemedikleri bir yola adım atarken, içinde bulundukları durumu yavaşlatabilmek adına ellerinden geleni yapıyorlar...

Şebnem Selim’in evlenme teklifini kabul eder. Şebnem ve Selim bile aldıkları bu karara inanmakta zorlanırlar. Ancak her ikisi de geri adım atmamakta kararlıdır. Şebnem çareyi Seniha’dan yardım istemekte bulur. Seniha beklenmedik bir çıkış yapar.

Şebnem ve Selim iyiden iyiye evlilik yoluna girerler. Şebnem ve Selim’in kararı Özgür’ü de hareketlendirir. Özgür sürpriz nikah hazırlıklarına girişir. Kainat ve Pınar dizi yemeği için dışarı çıkarlar. Can’ın eşlik ettiği gece beklenmedik bir şekilde sonuçlanır.

NTC Medya `nın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu`nun yaptığı,yaz dönemi komedi dizileri arasında iddialı olarak adından söz ettiren Kaçak Gelinler isimli yeni dizi`nin başrol oyunculuğunu Açelya Topaloğlu,Deniz Baysal ,Furkan Andıç ,Fırat Albayram ve Selin Şekerci paylaşmaktadır.

Haberin Devamı