Gazete Vatan Logo

Kaçak Gelinler 19. bölümde neler olacak?

TV 8’in ilk dizisi olarak akıllarda yer eden Kaçak Gelinler dizisi yep yeni bir bölümle ekrana çıkmaya hazırlanıyor. Ekranların sevilen sunucusu Alp Kırşan’ı da konuk oyuncu olarak bünyesine katarak renklenen Kaçak Gelinler 19. bölüm yine nefes kesecek.

Kaçak Gelinler heyecan dolu 19. Bölümüyle 5 Kasım Çarşamba akşamı saat 20’de TV8 ekranlarında. Ekranların beğenilen dizisi Alp Kırşan’ı konuk ediyor.

3 Kaçak gelinin komik ve hüzünlü hikayesinin konu edildiği, heyecan ve yüksek ritmini düşürmeyen, en sevilen gençlik dizisi “Kaçak Gelinler” yeni bölümü gündeme bomba gibi düşecek. Yeni bölümde Can'ın süper belgesel projesi, sürpriz konuk, Selim, Şebnem'den vazgeçecek mi? merak konusu oldu.... İşte o ayrıntılar.

Selim tüm çabalarına rağmen Şebnem’in inadını kıramaz. Şebnem çareyi Selim’i kendinden soğutmakta bulur. Şebnem’in tüm çabalarına rağmen Selim onun peşini bırakmamakta kararlıdır.

Can’ın belgesel projesi yapımcı tarafından kabul edilir. Kainat belgesele katılması için Alp Kırşan’la anlaşır. Ancak Alp’in bir şartı vardır. Can yapım şirketindençekimlerin yapılması için gerekli avansı alamaz. Bütün arkadaşları ona yardım etmek için seferber olur.