Gazete Vatan Logo
Magazin Kaç kere öpüştünüz!

Kaç kere öpüştünüz!

Saba Tümer, Habertürk'teki programına konuk olan Ece Sükan'a bakın neler sordu...

Meltem Cumbul ve Özcan Deniz'in başrolünde oynadığı 'Aşk Yakar' dizisinde Belda'yı oynayan Ece Sükan, Saba Tümer'in sorusu karşısında önce ne söyleyeceğini bilemedi.

Tümer, diziyi tesadüfen izlediği bir gün Özcan Deniz ve Sükan'ın bir öpüşme sahnesine denk geldiğini anlatarak "Öpüşmelerde hep merak ediyorum ben, etkilenme falan oluyor mu diye?" sorusunu yöneltti.

Sükan, "Herkes tabi buna hayır diyordur. Çünkü gerçekten hayır yani" diye yanıt verdi.

Bu cevap üzerine bir süre gülen ve Tümer'e de kahkahalar attıran Sükan, şöyle devam etti: "Çünkü düşünürsen, kaç kişi var etrafında. Tamam görmüyorsun ama bir koca ekip var etrafında. Orada biri çayını içiyor, biri bir şeyini yapıyor, reji var, şu var falan."

Tüm bu detaylara rağmen oyuncu olarak o sahnenin duygusuna girmesi gerektiğini ifade eden Ece Sükan, "Tabi ki de role girmen lazım ama öyle bir şeyin pek kimsede olduğunu sanmıyorum" diye konuştu.

ÖPÜŞME SAHNESİ KAÇ KEREDE ÇEKİLİYOR!
Saba Tümer, bu sözlerden sonra bu kez de ekranda bir kez görünmesine karşın sahnenin çekimler sırasında bir kaç kez tekrarlandığını hatırlatarak öpüşme sahnesinin kaç kerede çekildiğini sordu.

Ece Sükan, normalde çok tekrar alınabilmesine karşın ekibin çok daha dikkatli davrandığını ifade ederek "Orada tabi herkes daha dikkatli davranıyor, yönetmen de tabi, kimseyi sömürmemek adına. Bir genel, bir yakın falan hemen bitiyor. Öyle defalarca tekrar edilmiyor" şeklinde konuştu.

Televizyon Gazetesi


Haberin Devamı