Gazete Vatan Logo

Kaan Tangöze'nin sevgilisi Kıvılcım Ural kimdir?

Kıvılcım Ural'ın 4 aylık hamile olduğu haberi gündemde büyük etki yarattı. Bu gelişme üzerine Kaan Tangöze'nin sevgilisi Kıvılcım Ural'ın hayatına dair bilgiler merak edilmeye başlandı. İşte Kıvılcım Ural kimdir? Sorusunun yanıtı...

Kaan Tangöze'nin sevgilisi Kıvılcım Ural kimdir?

Kaan Tangöze ile aşk yaşayan Kıvılcım Ural 4 aylık hamile. Çiftin bebek doğmadan önce evlenme planı yaptığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Kıvılcım Ural hakkında merak edilen tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

KIVILCIM URAL KİMDİR?

Kaan Tangöze ile yaşadığı ilişkiyle tanınan Kıvılcım Ural, 1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Lise ve Üniversite eğitimini İzmir’de tamamladı. 60'lı yıllara damgasını vuran Mavi Işıklar grubunun eski gitaristi Fikret Ural’ın kızı olan Kıvılcım Ural, babasının izinden giderek müzikle ilgilendi.

Önce Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitim alan Kıvılcım Ural, ardından 9 Eylül Üniversitesi Dramatik Yazarlık Bölümü’nde tamamladı.

Müzisyen ailede doğan Kıvılcım Ural çocukluğundan beri müziğe düşkün olmuştur. İlk zamanlarda bestelerini arkadaşları ve yakın çevresiyle paylaşan Kıvılcım Ural müziğin yanı sıra kısa film, dizi, reklam ve müzik kliplerinde ekran yüzü olarak yer aldı. Kıvılcım Ural son olarak “Rüya raporları” isimli müzik albümünü çıkardı.