Gazete Vatan Logo
Magazin Kaan'ı tamamen sildi!

Kaan'ı tamamen sildi!

Seçkin Piriler-Kıvılcım Ural savaşında son gülen taraf Ural oldu. Sosyal medyadan eski eşiyle tüm fotoğraflarını silen Piriler, “O şahısla artık işim olmaz” dedi.

Kaan'ı tamamen sildi!

Takvim'in haberine göre ünlü manken Seçkin Piriler, kendisini Kıvılcım Ural'la aldatıp yuvasını yıkan eski eşi Kaan Tangöze'ye resti çekti. Geçtiğimiz günlerde Ural'la karşı karşıya gelen Piriler, "Kaan'la Kıvılcım'ın aşkı bitti" demişti. Hatta ünlü manken Ural'la mahkemelik olmuştu. Ancak ünlü rockçının aşkına sahip çıkması iddiaya göre Piriler'i çileden çıkardı. Güzel manken, bunun üzerine eski eşiyle çekilen tüm fotoğraflarını instagram'dan sildi.

Piriler'in bu hamlesi bir takipçisinin gözünden kaçmadı. Ünlü manken, "Kaan Tangöze'nin olduğu fotoğraflar silinmiş. Yani ben öyle gördüm" diyen takipçisine "Doğru görmüşsün. Bir daha da o şahsın olduğu bir fotoğraf koymayacağım" diye yanıt verdi.

Piriler'in şimdiye kadar dost kaldığı eski eşi ve çocuklarının babası için 'o şahıs' demesi de savaşta son gülenin Kıvılcım Ural olduğunu ortaya çıkardı.