Gazete Vatan Logo
Magazin Jüpiter’in sırları

Jüpiter’in sırları

Astroloji eğitmeni Dinçer Güner, temmuz ayı ile birlikte Aslan burcuna geçiş yapan ve bir yıl bu burç üzerinde kalacak olan Jüpiter gezegeni hakkındaki sırları açıkladı. Güner, hem tüm burçlar hem de Aslan burcunda doğan ünlü güzel oyuncular üzerinde Jüpiter’in nasıl bir etkisi olacağını Hafta Sonu’na anlattı.

Bereket ve bolluk garanti
16 Temmuz’da bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter, Aslan burcuna geçiş yaptı ve 13 Ağustos 2015’e kadar seyahati devam edecek. Elbette öncelikle Aslan ve yükselen burcu Aslan olanların yaşamlarında bereketin ve bolluğun gani gani geleceği bir sürecin kapıları açılmış oldu. Eğitim, yurt dışı ile ilgili konular, uluslararası işler ve ticaret konularında bir kısmı şanslı olurken, bir kısmı da ruhsal gelişim, arınma, inançlar konusunda kendilerini çok daha fazla eğitebilecekler. Her burç Jüpiter’in bu etkisinden ayrı ayrı faydalanacak tabii ki! Şimdi gelelim her bir burcun Jüpiter’den nasıl etkileneceğine ve önümüzdeki bir yıl boyunca onları neler beklediğine...
Koç ve yükselen Koç
‘Havada aşk kokusu var’ şarkısını armağan ediyorum sizlere. Özellikle yalnızlar, uzun soluklu bir aşk ilişkisine hazır mısınız? Jüpiter sizleri çok kıskanılacak ve sahiplenileceğiniz bir gönül ilişkisine sokmak için kolları sıvamış durumda. Bunun yanı sıra Jüpiter’in şans, bolluk, büyüme etkilerini göstereceği diğer alanlar, size zevk veren konular, hobileriniz, çocuklarla ilgili konular, riskli aktiviteler ve yatırımlara ilişkin olacaktır.
Boğa ve yükselen Boğa
Aile içindeki çözümsüz gibi görünen tüm konular çözüme kavuşurken ev almak için girişimlerde bulunabilir, elinizdeki toprak, arsa, gayrimenkul yatırımlarını değerlendirebilirsiniz. Aile yanından ayrılıp kendi evinize mi çıkmak istiyorsunuz veya yıllarca çalıştınız, ev sahibi mi olmak istiyorsunuz ya da evinize belki de çok pahalı bir iç yenileme için kolları mı sıvayacaksınız? Bütün bu konularda şans sizden yana!
İkizler ve yükselen İkizler
İletişim, bilgi alışverişi, yakın çevreyle ilişkiler, kardeşlerle ilgili konular, komşularla, eğitimle ilgili konularda türlü fırsat ve şansla karşılaşabilirsiniz. Birçok seyahat gündeme gelmeye başlayacak. Bazılarınız bir yayıncı ile anlaşıp ilk kitabını bastırabilir. Yeni şeyler öğrenmek, bilhassa yabancı dile başlamak için muhteşem bir zaman!
Yengeç ve yükselen Yengeç
Finansal anlamda güven ihtiyacınızı artırabilir. Sizi finansal konularla ilgili türlü şans, destek, fırsatlarla karşılaştırabilir. Jüpiter’den bahsettiğimiz için minik kazançlar değil elbet ifade edilmek istenen. Bu bir satım sonrası elinize geçecek yüklü miktarda para olabileceği gibi, iş değişikliği sonucu çok daha iyi maaşlı bir işe geçme ile de gelebilir. Her halükarda finansal anlamda gerçekten keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz.
Aslan ve yükselen Aslan
Burcunuzda ilerleyecek olan Jüpiter kilo aldırabilir ve alınan kilolardan kurtulmak pek de kolay olmayabilir. Hayata artık daha iyimser bir pencereden bakmaya başlayabilirsiniz. Kazançlarınızda gözle görülür bir artışın yanı sıra din, felsefe gibi konulara ilgi duymaya başlayabilir, araştırabilir, okuyabilirsiniz. Atacağınız her adımda yardım ve destek bulmanız çok daha kolay olacak ve girişimlerinizin büyük bir çoğunluğu başarıyla sonuçlanacak.
Başak ve yükselen Başak
Ruhsal çalışmalar yapmak, ruhsal çalışmalar yapan kişilerle bir araya gelerek onlardan bir şeyler öğrenmenizi sağlayabilir. Kült, mistik, psikolojik konular üzerine daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Jüpiter, hayatınızın çok görünür bir tarafında olmayacak; bu yüzden deneyimleriniz fiziksel dünya ile ilişkili olmayacaktır.
Terazi ve yükselen Terazi
Sosyal çevrenizi genişletmek için çalışmaya başlayacaksınız. Jüpiter, hayatınıza maddi manevi destek olabilecek birçok insanla sizi bir araya getirecek. Size destek olacak yeni kişilerle tanışacaksınız. İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmanız için türlü fırsat ve şanslarla karşılaşmaya başlayacaksınız. Sosyal çevre ilişkilerinize karşı daha iyimser, barışçıl ve sahiplenici bir tavır içine girebilirsiniz.
Akrep ve yükselen Akrep
Jüpiter, iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda sizlere türlü şans, destek ve olanaklar sunmaya başlayacak. İşinizle ilgili büyüme, daha kalabalık bir kesim tarafından tanınma, toplumsal statünüzde yükseliş meydana gelebilecektir. Birçoğunuz doğal yeteneklerinizle ünlü olma, ön plana çıkma fırsatı yakalayacaksınız.
Yay ve yükselen Yay
Hayatınıza bolca seyahat getiriyor. Yalnız bu seyahatler ticari/finans amaçlı ve yurt dışı ile ilgili olabilir. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili konular, eğitim, hukuk, yüksek öğrenim gibi konulardan yana türlü fırsat, şans yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim sürecine başlayabilirsiniz, özellikle yabancı dil olabilir mesela bu! Hukuki problemler daha hızlı ve sizin lehinize bir şekilde sonuçlanabilir.
Oğlak ve yükselen Oğlak
Ortaklaşa kazanımlar, başkalarına ait kazançlar, miraslar, nafaka gibi konular üzerinde etkili olacak. Başkalarının para veya imkanlarından çok daha rahat bir şekilde yararlanabilirsiniz. Kredi çekmek bu dönem çok daha kolay ve zahmetsiz olacak sizin için ama dikkat, boyunuzu aşabilecek borçların altına girmeyin...
Kova ve yükselen Kova
Jüpiter, sözleşmeler, evlilik, ikili ilişkiler alanında sizlere türlü fırsatlar ve olanaklar sağlamak için devreye girecek. Size güzel kazançlar sağlayacak sözleşmelerin altına imza atabilirsiniz. Yalnız ve bekar olanlar evlilik hazırlığına başlamalı. İkili ilişkilerden yana, partnerinizden ve eşinizden rahatlıkla destek görebileceksiniz. Düşmanlarınız size zarar verecek bir mesafede olamayacaklar.
Balık ve yükselen Balık
İş, çalışma ortamı, sağlık ve günlük işler evine giren Jüpiter bu saydığım alanlarla ilgili türlü fırsat, şans ve olanağı beraberinde getirecektir. İş ve çalışma ortamınızda koşullar çok daha iyi bir seviyeye gelebilir. İş arayanlar; sürekli seyahat edebileceğiniz bir işe giriş yapabilirsiniz.
(17 Ağustos 1989)
¦ Güneş, 24 derece Aslan burcunda olduğundan, Jüpiter’in asıl etkilerini önümüzdeki sene almaya başlayacak. Özellikle kariyerinde daha da fazla parlama dönemi fakat ailevi ilişkilerde ciddi zorlanmalar bekliyor onu.
(12 Ağustos 1982)
¦ Meryem Uzerli’nin Güneş’i 19 derece Aslan burcunda. 2015’in ocak-şubat aylarında kariyer konusunda çok daha şanslı olacak. Jüpiter onun haritasında Neptün’le kontak kuracak, bu da ruhsal ve kişisel gelişim konularına eğilebileceğini gösteriyor. Ticaretten uzak durmalı!
(14 Ağustos 1987)
¦ Tam anlamıyla onun dönemi başladı! Hem Güneş hem Merkür hem Venüs hem Mars’ı Aslan burcunda. Hem aşk hem para anlamında bu bir senelik süreç mükemmel bir zaman dilimi onun için. Bu bir sene, hamile kalması için de çok uygun.
(20 Ağustos 1992)
¦ Güneş’i 27 derece Aslan burcunda ancak Merkür’ü de Aslan burcunda! Özellikle eylül/ekim aylarında çok önemli gelir getirecek anlaşmalar yapabilir, sözleşmeler imzalayabilir. İhtiyacı olan bir eğitim varsa almasının tam zamanı.

Haberin Devamı