Gazete Vatan Logo

Jüpiter-Başak geçişi ve burçlara etkisi

Jüpiter-Başak geçişi ve burçlara etkisi

KOÇ ve Yükselen KOÇLAR

Jüpiter’in Başak burcundaki seyri sırasında size fırsatlar iş yaşamınızdan gelecek. Rahatlatacak ve belki de itibar kazanmanızı sağlayacak yeni görevler, yaşamınızı kolaylaştıracak iş arkadaşları, akıcı ve sizi yormayan bir tempo gündeme gelecek.

BOĞA ve Yükselen BOĞALAR

Önümüzdeki bir yıl boyunca hayatın keyifli taraflarını ön plana çıkaran konularda her zamankinden daha fazlasını elde etme şansınız olacak. Hobiler, eğlence hayatı, sosyal ortamlar, özel ilişkiler, aşk ve romantizm hayatınız da hareketlenecek.

İKİZLER ve Yükselen İKİZLER

Jüpiter’in Başak burcuna geçişi ile birlikte önümüzdeki bir yıl için bolluğun, bereketin, mutlu ve iyimser olma halinin gezegeni sizin yuvanızı ve ailenizi ve bunlarla ilgili konuları aydınlatacak. Evde işler ve aile içi ilişkiler çok daha akıcı olacak.

YENGEÇ ve Yükselen YENGEÇLER

Önümüzdeki bir yıl süresince, iletişim sorunlarınızı çözmek, samimiyet yaratmak ve uzlaşmacı bir role bürünmek adına desteklenmiş olacaksınız. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle alakalı durumlara destek olmak adına güzel etkiler alacaksınız.

Haberin Devamı

ASLAN ve Yükselen ASLANLAR

Bu bir yıllık süreçte, bolluğun, bereketin ve fırsatların gezegeni sizi maddi konular ve yatırımlar konularında etkileyecek. Paranın akışı hızlanacak. Maddi imkanların sizi doyuracağı durumlara hazırlıklı olun.

BAŞAK ve Yükselen BAŞAKLAR

Jüpiter’in burcunuza geçişi ile birlikte şans ve bolluk açısından sabırla ve istikrarla, üretip fayda sağlamakla geçirdiğiniz uzun bir periodun ardından şimdi belki de emeklerinizin karşılığını toplama zamanındasınız.

TERAZİ ve Yükselen TERAZİLER

Bu bir yıllık dönemde Jüpiter ruhsal dünyanızı, bilinçaltınızı, korku, kaygı ve endişelerinizi, bir türlü üstesinden gelemediğiniz sorunlarınızı ve çekinip yüzleşemediğiniz durumları artık üstesinden gelip hafifleyesiniz diye görünür hale getirecek.

AKREP ve Yükselen AKREPLER

Önümüzdeki bir yıl boyunca sosyal hayatınız canlandıracak. Uzun sessizlik ve yoğun çalışma temposunun ardından artık daha fazla insan içine karışacak ve kalabalıkların, organizasyonların ve arkadaş çevrenizin keyfini süreceksiniz.

Haberin Devamı

YAY ve Yükselen YAYLAR

Bir yıl boyunca sizi mesleki konularda en çok etkileyecek. İş ve iş ilişkileriniz konularında, yönetim kademesiyle olan irtibatlarınız açısından destekleyecek. Çalışmalarınız, emekleriniz her zamankinden daha tatminkar karşılıklar bulacak.

OĞLAK ve Yükselen OĞLAKLAR

Jüpiter’in Başak burcuna geçişi ile birlikte bir yıl boyunca hayata bambaşka bir pencereden bakmak, vizyonunuzu tazelemek adına imkanlarınız bol olacak. Felsefi konular ilginizi her zamankinden fazla çekmeye başlayacak.

KOVA ve Yükselen KOVALAR

Bu bir yıl boyunca Jüpiter, krediler, borçlanma ile yapılan maddi girişimler, nafaka, vergiler, miraslar, burslar, başkalarının size sunacağı imkanlar, destekleşmeler, hayatınızı kolaylaştıracak yeni fırsatlar, yatırımlar gibi konuları hareketlendirecek.

BALIK ve Yükselen BALIKLAR

Bu kez şans, kısmet ve fırsatlar sizin karşı burcunuzda yer alacak. Hedefleriniz sadece bireysel başarı ve hırs odaklı ise, özellikle rekabetli durumlar söz konusuysa deplasmanda gibi olabilirsiniz. Tekliflere açık olun.

Haberin Devamı