Gazete Vatan Logo
Magazin Jon Snow ölmemiş olabilir çünkü...

Jon Snow ölmemiş olabilir çünkü...

Dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisinin sezon finali, Jon Snow karakterinin ölümüyle geniş yankı bulmuştu. Hayranlarının kanısına göre, aslında Jon Snow ölmemiş olabilir!

Jon Snow ölmemiş olabilir çünkü...

Game of Thrones hayranlarının günlerdir tartıştığı, "Jon Snow'un ölümü" konusu, küçük bir ipucuyla birdenbire yön değiştirdi.

Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington'ın yakın zamanda çekilen Wimblodon Tenis Turnuvası'ndaki görüntüsü bazı konuları açıklığa kavuşturdu.

Harington'un hala uzun saçlı ve sakallı olması, hayranları tarafından diziye devam edeceği yönünde yorumlanıyor. Bir aydan fazla bir zaman önce biten diziye rağmen hala tıraş olmayan Harington, öyle görünüyor ki yeni sezonda da dizide yer almaya devam edecek.

"Tıraş olmaması bir kanıt mı?" diye soruyor olabilirsiniz. Belki de haklısınız... Ancak Harington'ın Rolling Stones dergisine verdiği röportajda söyledikleri, fikrinizi değiştirecek.

"Menajerime dedim ki, diziden sonra artık kılıç ve at görmek istemiyorum. Bu tür şeylere takılıp kalmayacağım. Şu lanet olası saçlarımı da keseceğim."

Harington yeni sezonda olacak mı? Dizide Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Emilia Clarke bile yüzde 50 ihtimalle Jon Snow'un yine Game of Thrones'ta olabileceğini söylemişti.

Haberin Devamı