Gazete Vatan Logo
Magazin Johnny Depp'le ilgili o iddiaya böyle tepki verdi!

Johnny Depp'le ilgili o iddiaya böyle tepki verdi!

Johnny Depp’in senaryoyu ezberlemek yerine binlerce dolar karşılığında kulaklıktan dinlemeyi tercih ettiği iddiasına Jessica Chastain’den ilginç tepki.

Johnny Depp'le ilgili o iddiaya böyle tepki verdi!

Yeni filmi ‘Miss Sloane’un tanıtım turunda olan Jessica Chastain, BBC’ye verdiği röportajda Johnny Depp’le ilgili bir soruya verdiği ilginç tepkiyle gündemde.

Daha önce yaptığı bir konuşmada çok çalıştığını söyleyen Chastain’a, Johnny Depp’in repliklerini kulaklıktan dinlediği ve ezberlemek zorunda kalmadığı şeklindeki iddia soruldu.

ESKİ MENAJERİ SÖYLEMİŞ

İddiayı ortaya atan Depp’in eski menajerleri, ünlü oyuncunun, kendisine kulaklıktan repliklerin okunması için binlerce dolar para ödediğini söylemişti.

The Hollywood Reporter’a göre ABD’li aktör, eski menajerlerinin kendisi hakkında ortaya attıkları iddialardan dolayı dava açmıştı.

Depp’in avukatı Adam Waldman, dört firma tarafından yürütülen dokuz aylık bir hukuki ve adli soruşturmanın ayrıntılı sonuçlarına göre, Depp hakkındaki iddiaların doğru çıkmadığını söylemişti.

GÖZLERİNİ DEVİRDİ

BBC sunucusu, Chastain’e Depp’in replik ezberlemeyip kulaklıktan dinlediği iddiasını hatırlatınca ünlü aktris gözlerini devirerek tepki verdi.

Soru karşısında önce gülen Chastain, kendi oyunculuk tekniğinin çok çalışmak ve çok tekrar olduğuna dair bir yanıt verdi.

Haberin Devamı

Chastain, “Sanırım benim tekniğim çok çalışmak. Çalışma haftasına başlamadan önce hafta sonu ezber yapıyorum. Tam günümü senaryo üzerinde çalışarak geçiriyorum” dedi.