Gazete Vatan Logo

Jet Sosyete son bölümde neler oldu? Yeni fragman ise...

Jet Sosyete dün akşam izleyicileriyle buluştu. Star TV'nin yeni başlayan ve kısa zamanda fenomen hale gelen Jet Soyete dizisinde yine komik olaylar izleyenleri kahkahaya boğdu. Son bölüm sonrası Jet Soyete 4. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Jet Sosyete son bölümde neler oldu? Yeni fragman ise...

Jet Sosyete 3 bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Konusu ve oyuncuları ile oldukça dikkat çeken ve beğenilen Jet Sosyete'nin 4. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte keyifle izlenen dizide yaşanacaklar...

JET SOSYETE 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

JET SOSYETE 3. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cengiz Bey, Yaşar’dan ofis çalışanlarına toplu bir tanışma konuşması yapmasını ister. Topluluk önünde konuşma fobisi olan Yaşar bunu yenmek için Cengiz Bey’in verdiği tavsiyeleri uygularken başına gelmedik kalmaz. Talip’in, Yıldız ile Ozan’ın gazete haberini ev halkına söylemesi sonucu Yaşar, Gündüz’den evdeki genç kızları gözetim altına almasını ister. Melike ile Gündüz’ü AVM’de birlikte gören Alara konuyu yanlış anlayıp Gündüz ile arasına mesafe koyar. Ertelenen makyaj lansmanında sahneye çıkma hayalleri kuran Gizem ise kayınvalidesi, İlayda ve Pelin’e rağmen sürpriz bir konuğun yardımıyla bir anda kendini sahnede bulur.