Gazete Vatan Logo

Jet Sosyete 2. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Sürpriz konuk...

Jet Sosyete yeni sezonuna çok hızlı ve eğlenceli bir giriş yaptı. TV8'de yayınlanmaya başlanan Jet Sosyete 2. sezon 2. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Jet Sosyete dizisindeki sürpriz konuk ise izleyicileri eğlendirecek.

Jet Sosyete 2. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Sürpriz konuk...

Jet Sosyete 2. sezon 2. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Jet Sosyete yeni bölümde konuk olarak Yıldız Tilbe yer alacak. Komik sahnelerin yaşanacağı Jet Sosyete'nin fragman ve özeti haberimizde yer alıyor.

JET SOSYETE YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Alara ve İlayda’nın babası Levent Çıkrıkçıoğlu (Ozan Güven,) Alara ile gittiği Karadeniz gezisinden kızların manevi ablası Kumsal ile birlikte döner. 10 yıl önce zor kurtuldukları Kumsal’ın eve tekrar dönmesi ile kızların hayatı karışır.

Levent Çıkrıkçıoğlu’nun gelişi, Özpamuk Ailesi’nin tatilini yarıda kesip dönmelerine sebep olacaktır.

Ofis çalışanlarının tatil rehavetiyle karşılaşan Levent, Cengiz’e zor zamanlar yaşatacaktır.

Yaz başında İlayda ile olan düğününden kaçan Ozan, Melike ile gizli gizli görüşmektedir. Fakat Ozan’ın yasak olan her şeye zaafı İlayda’nın da ona yasak olmasıyla tekrar ona ilgi duymasına sebep olacaktır.

Ofiste yeni çalışmaya başlayan Nazlı’nın da Ozan’a yasak olması, işleri iyice karıştıracaktır.

Şennur’un, Talip ve Yıldız’a ev almak için kredi almak istemesi ama kefil olarak Yaşar’ı seçmesi, Yaşar’ın kefillik fobisiyle birlikte ilginç sonuçlar doğuracaktır.

Haberin Devamı