Gazete Vatan Logo

Jeffrey Epstein kadınları birbirleriyle evlenmeye zorlamış

Sapık milyarderle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Jeffrey Epstein'in 4 kadını birbirleriyle zorla evlendirmek istediği söylendi.

Jeffrey Epstein kadınları birbirleriyle evlenmeye zorlamış

Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein geçtiğimiz hafta hücresinde ölü bulunmuştu.

Savcıların "seri seks avcısı" olarak tanımladığı ABD'li iş insanının ölümüne dair iddialar gündeme bomba gibi düştü. Fakat yankıları ve gelişmeler gelmeye devam ediyor.

Epistein, reşit olmayan kız çocuklarına ve çok sayıda kişiye cinsel tacizde bulunmak ve seks amaçlı insan kaçakçılığı yapmakla suçlanıyordu.

Epstein'in ölümünden sonra komplo teorileri ortaya atıldı. Sosyal medyada Epstein'in başka ünlü kişilerin adlarının ortaya çıkmasının engellenmesi için öldürüldüğü, hatta ölümümün bile düzmece olduğu öne sürüldü.

Hapishane yetkililerinden alınan bilgiye göre Epstein Cumartesi sabahı 06.30'da hücresinde cansız halde bulundu.

Hapishane görevlileri Epstein'i hayata döndürmeye çalıştı ancak hastaneye kaldırılan Epstein'in öldüğü açıklandı.

Yetkililer, Epstein'in intihar ettiğini düşündüklerini söylerken resmi ölüm raporu henüz açıklanmadı.

Yeni iddialara göre, Epstein'in hapishanede rahatını sağlamak için mahkumlara rüşvet verdiği ve böylece tehlikeden uzak kalmayı planladığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Epstein'in hücreden kurtulmasına yardım etmesi için avukatına da yüklü miktarda para verdiği ve 12 saat kadar görüşmeye gelmesini istediği bildirildi. Bu uzun görüşme anlarında 2 adet otomattaki tüm yiyecek ve içeceklerin tükendiği bildirildi.

Trump, Twitter'da muhafazakâr komedyen Terrence Williams'ın, Epstein'in ölümünden eski Başkan Bill Clinton ve eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ı sorumlu tuttuğu videoyu paylaştı. Trump mesajında Epstein'in intihar gözetimindeyken öldüğünü öne sürdü.

Epstein hakkındaki federal dava kapandı. Ancak Epstein'e tazminat davası açmak hala mümkün olabilecek.

Mahkeme kayıtlarına göre fon yöneticisi Epstein'in Manhattan, Palm Beach, New Mexico ve Paris'te evleri, Karayipler'de adası, en az 15 arabası ve özel uçağı var.,

Jannifer Araoz adlı bir kadın, 15 yaşındayken Epstein'in kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek dava açmıştı.

Aroaz, Epstein'in ölümünden sonra yaptığı açıklamada, "Epstein'in kurbanlarıyla mahkemede yüzleşemeyeceği için öfkeli ve üzgün olduklarını" belirterek "Bizler hayatlarımızın sonuna kadar bu travmayla yaşamak zorundayız. Ama Epstein işlediği suçların ve onca insana yaşattığı acıların sonuçlarıyla asla yüzleşmeyecek" dedi.

Haberin Devamı

Savcıların, soruşturma kapsamında Epstein'in yardımcıları ve çalışanlarına da dava açabileceği söyleniyor.

Temmuzda yeniden işleme konan iddianamede sadece Epstein'a suçlama yöneltiliyor. Ancak mahkeme kayıtlarında Epstein'e "masaj yapan kadınları ayarlayan" üç çalışandan söz ediliyor.

Ceza davasında mağdurlardan birinin avukatı olan Robbie Kaplan "Epstein ve suç ortaklarının kurbanları umutlarını yitirmemeli. Var gücümüzle adaletin yerini bulması için çaba harcamakla kalmayıp işlenen tüm suçların dünyaya duyurulmasını sağlayacağız. Genç kızlarımızın ya da erkeklerimizin bir daha bu tür şeyler yaşamaması için bu suçları ifşa etmek zorundayız" dedi.

Sapık milyarder Jeffrey Epstein ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Ceza davasında mağdurlardan birinin avukatı olan Robbie Kaplan "Epstein ve suç ortaklarının kurbanları umutlarını yitirmemeli. Var gücümüzle adaletin yerini bulması için çaba harcamakla kalmayıp işlenen tüm suçların dünyaya duyurulmasını sağlayacağız. Genç kızlarımızın ya da erkeklerimizin bir daha bu tür şeyler yaşamaması için bu suçları ifşa etmek zorundayız" dedi.

Haberin Devamı

Jeffrey Epstein'in 2013 yılında 2 kadını birbirleriyle zorla evlendirmek istediği söylendi.

Kadınlardan birinin ABD vatandaşı olduğu diğerinin ise Doğu Avrupalı olduğu ifade edildi.

Kadınlar sapık milyarderin tutuklanmasından bir ay önce boşandıklarını söyledi.

Katlyn Doe isimli bir başka kurban ise Epstein'in ona baskı yaparak başka bir kadınla evlenmesini istediğini ifade etti.

Katlyn Doe, aynı cinsten bir kadınla evlenmesi için Epstein'in kendisine 20 bin dolar teklif ettiğini bildiridi.

Kadınlar boşanmadan önce Epstein'e ait bir apartmanda yaşadıklarını söylediler.

Katlyn, Epstein'in bekaretini istediğini ve buna zorlandığını söyledi.

Haberin Devamı

New York'taki federal savcılar 2002-2005 yılları arasında New York'taki evi ve Florida'daki malikanesinde aralarında 14 yaşındaki kız çocuklarının da bulunduğu reşit olmayan kişilerle para karşılığı cinsel ilişkiye girdiğine dair suçlamalar içeren iddianameyi geçen ay yeniden gündeme getirmişti.

Epstein'e 2007'de de benzer suçlamalar yöneltilmişti. Savcılıkla anlaşan ve fuhuş suçlamasını kabul eden Epstein, olası bir ömür hapis cezası yerine 13 ay hapse mahkum olmuştu.

Amerikan medyasına göre 6 Temmuz'da Epstein'ın malikanesinde yapılan aramada yüklü miktarda nakit, çok sayıda pırlanta, adına düzenlenmiş, ikamet yeri olarak Suudi Arabistan'ın göründüğü günü geçmiş bir sahte pasaport ile yüzlerce genç kadının cinsel içerikli fotoğrafları bulunmuştu.

Epstein, 23 Temmuz'da boynunda izler bulununca intihar gözetimine alınmıştı. İzlerin intihar girişiminden mi yoksa saldırıya uğradığı için mi oluştuğu anlaşılamamıştı.

Sapık milyarder Jeffrey Epstein, Florida'da bulunan aile mezarlığına gömüldü.

Jeffrey Epstein'nin meazrına ismi yazılmadı ve ailesine ait mezar taşlarındaki yazılar da kaldırıldı.

Bunun sebebinin ise ileride mezarların tahrip edilmesinin önüne geçilmesi olduğu bildirildi.