Gazete Vatan Logo

Japonya Prensesinin Türk bayraklı ojesi dikkat çekti!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Japonya Prensesi Akiko Mikasa ile görüştü. Japonya Prensesi Akiko'nun, ojeyle el tırnaklarına yaptırdığı Türk ve Japon bayrakları dikkati çekti.

Japonya Prensesinin Türk bayraklı ojesi dikkat çekti!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanlığı Resmi Konutunda Japonya İmparatorlukAilesi mensubu Prenses Akiko Mikasa ile bir araya geldi.Bakan Çavuşoğlu ile görüşen Japonya Prensesi Akiko'nun, ojeyle eltırnaklarına yaptırdığı Türk ve Japon bayrakları dikkati çekti.

GÖRÜŞME BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİ

Görüntü almasının ardından görüşme basına kapalı gerçekleşti.Prenses Akiko, Çavuşoğlu ile görüşmesinden önce bazı ziyaretler bulundu.

TIRNAKLARINA JAPON VE TÜRK BAYRAĞI YAPTIRDI

Görüşme öncesi Çavuşoğlu ile beraber asına poz veren Akiko'nun, tırnaklarında dikkat çeken bir detay fark edildi. Bakan Çavuşoğlu ile görüşen Japonya Prensesi Akiko'nun, ojeyle el tırnaklarına yaptırdığı Türk ve Japon bayrakları dikkati çekti.

JAPON PRENSES'İN TEMASLARI SÜRÜYOR

Ankara'daki temaslarına Anıtkabir ziyaretiyle başlayan Prenses Akiko,Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulunmuş ve daha sonraMisak-ı Milli Kulesi'ne geçerek, Anıtkabir Özel Defterini imzalamıştı. Japonya Prensesi Akiko, daha sonra Kırşehir'in Kaman ilçesindekiKalehöyük kazı alanı, Japon Anadolu Arkeoloji Enstitüsü, Japon Bahçesi veKalehöhük Arkeoloji Müzesi'ni ziyaret etmişti.

Haberin Devamı

Japon Prenses'in Türkiye ziyareti, 14 Eylül'e kadar sürecek.