Gazete Vatan Logo
Magazin İzni aldı evleniyor!

İzni aldı evleniyor!

Pelin Karahan, mahkemeden yeni bir evlilik için gerekli izni aldı! Nikah şahidi ise...

İzni aldı evleniyor!

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre, "İyice anladım ki ben tam evlilik kadınıyım" diyen ünlü oyuncu Pelin Karahan, ikinci kez muradına ermek için gün sayıyor. Ekim 2011'de evlendiği pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu'ndan 19 Kasım'da boşanan Karahan, arayı açmadan Bedri Güntay ile flört etmeye başlamıştı. Aşıklar, dört aylık flörtün ardından evlenmeye karar verince Karahan; yeniden evlenebilmesi için beklemesi gereken 300 günlük 'iddet müddeti'nin kaldırılması için mahkemeye koşmuş, geçen hafta da evlilik vizesini almıştı.



Öğrendim ki aceleci aşıklar, düğün tarihlerini belirlemiş bile! İlk eşi Erdinç Bekiroğlu ile Barselona'da gizlice evlenen Karahan, Bedri Güntay ile 24 Haziran'da Adile Sultan Sarayı'nda anlı şanlı bir düğünle vuslata erecekmiş.



NİKAH ŞAHİTLERİ TERİM VE DAMADI

Aceleci aşıkların, düğün törenlerini; Terim Events adıyla organizasyon şirketi kuran ve ilk profesyonel işi kızı Buse Terim'in kına gecesi olan Fulya Terim'e emanet ettiğini öğrendim. Bu arada Terim Ailesi'nin Pelin Karahan ile Bedri Güntay'ın düğününe katkıları, sadece bununla da sınırlı değil. Buse'nin önceki hafta sessiz sedasız evlendiği menajer eşi Volkan Bahçekapılı, müstakbel damat Bedri Güntay'ın kankası olduğu için; Fatih Terim, yeni damadı ile birlikte çiftin nikahında şahit sandalyesine oturacakmış.
Anne olabilmek için bu kadar aceleci davrandığını duyduğum güzel oyuncu; umarım bu kez çok mutlu olur ve bir an önce bebeğini kucağına alır.

GALERİ





Haberin Devamı