Gazete Vatan Logo

İzmir ve Kuşadası’nda yılbaşı nerede kutlanır?

Yılbaşı gecesi yaklaşırken yeni yıla dair umutlar, heyecanlar ve dilekler dört bir yanımızı sarar. Bir de yılbaşı gecesi nerede olacağımızın, nerede kutlayacağımızın telaşı başlar.

İzmir ve Kuşadası’nda yılbaşı nerede kutlanır?

Arkadaş grupları arasında her kafadan bir ses çıkar, çoğu da “bana fark etmez” diyerek sıvışmaya çalışır. Ortak karar alınması zorlaşır. Bu telaşa düşen İzmir ve Kuşadalılar için yılbaşı gecesini en eğlenceli ve en lezzetli geçirebilecekleri harika otelleri sıralıyoruz.

İzmir’in en ayrıcalıklı otellerinde yılbaşı programlarına tek bir çırpıda göz atmak için bu linke tıklayabilirsiniz veya okumaya devam edebilirsiniz.

Bu bir ilandır.

Alsancak’ın en çok tercih edilen otellerinden olan Ontur Hotel de, bu yılbaşında konaklama seçenekli muhteşem bir yılbaşı programı sunuyor.

Çeşme’nin en prestijli otellerinden biri olan Radisson Blu Resort & Spa Çeşme, 2020’ye sıra dışı ve şık bir yılbaşı programı ile “Merhaba” demeye hazırlanıyor. Otel, bu sene de sürpriz bir yılbaşı konsepti, yılbaşı gala yemeği, İzmir Big Band Orkestrası ile canlı müzik eşliğinde misafirlerine unutulmaz anlar yaşatacak.

2020’ye unutulmaz bir gala programıyla girin, konforlu konaklama deneyiminizle yılın ilk gününe şahane bir ortamda uyanın. Kuşadası The View City Hotel'de Atilla Taş galalı bu yılbaşı programını kaçırmayın.

Haberin Devamı

Şölene dönüşen enfes bir menü eşliğinde eğlence dolu bir yılbaşı akşamı, deniz manzaralı Wyndham Grand İzmir Özdilek Ozone Night Club’ta sizi bekliyor.

Renaissance İzmir Hotel’in terasında yer alan Skyfire’da ne manzarasına ne eğlencesine ne de lezzetlerine doyum olmaz bir yılbaşı için yerinizi bir an önce ayırtmalısınız.

Yılbaşına özel programı ile DoubleTree by Hilton Kuşadası'nda eğlence dolu dakikalar yaşayarak, 2020 yılını unutulmaz bir şekilde karşılayın.

Kuşadası Suhan 360 Hotel’de 2019’a veda edeceğiniz, 2020’ye ”merhaba” diyeceğiniz sınırsız bir eğlence sizi ve sevdiklerinizi bekliyor.

Kuşadası ve İzmir’in en ayrıcalıklı otellerinde ve restoranlarındaki yılbaşı programlarına tek bir çırpıda göz atmak için bu linke tıklayabilirsiniz.

Bu ilan Yakala.co tarafından hazırlanmıştır.